Antena Meniu Search
x

Video Crăciun fără riduri. Clinicile de estetică lucrează cu "casa închisă"

Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de riduri. Asta par să-şi dorească mulţi, sub forma unui cadou pe care şi-l fac singuri de sarbatori. Cert este că un loc într-o clinică de estetică se găseşte cam la fel de greu ca unul de cazare în Poiana Brașov, de exemplu. Agendele de programări ale medicilor s-au umplut cu două luni înainte, iar mulţi dintre clienţi sunt... bărbaţi.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 21.12.2022, 08:45

Vezi și

Într-o clinică de estetică, nu mai este niciun loc disponibil anul acesta. Toată lumea pare că îşi doreşte acelaşi lucru: tinereţe fără bătrâneţe si viaţă fără riduri. E un trend care aglomerează clinicile în ultimii ani, mai cu seamă în perioada sărbătorilor.  

Un loc pe scaunul esteticianului e greu de obţinut în această perioadă. Meciul frumuseţii se dă cu casa închisă. Cele mai căutate intervenţii sunt cele cu efect instant, pentru ca Moşul să ne găsească mai tineri.

Miruna Lazea şi-a făcut programare încă de la începutul lunii noiembrie. Este interpretă de muzică populară, iar de Revelion va avea spectacole. Pentru ea, calitatea pielii este cea mai importantă, astfel că a ales un peeling special. 

"Am sunat din timp pentru că am ştiut ca doamna doctor este full cu programul şi, bineînţeles, am vrut să am tenul frumos de sărbători şi pregătit pentru spectacolele pe care urmează să le am", a spus interpreta.

Pe acelaşi subiect

Tot mai mulţi bărbaţi, pe lista de programări

Pe lista de programări, au apărut şi tot mai mulţi bărbaţi. Unii vin chiar şi din străinătate pentru a trata micile imperfecţiuni. 

"Am venit din Germania. Nu mai era loc pentru programare şi am avut noroc că cineva a renunţat şi nu a mai putut să vină. Îmi voi face şanţurile nazolabiale. Am văzut o reclamă pe internet şi arăta estetic şi toată lumea vrea să arate mai tânără. Am zis să încerc şi eu", a spus Augustin, unul dintre pacienţi. 

"În ultima perioadă, au început să vină tot mai mulţi bărbaţi. Nu pentru buze, dar pentru corecţia ridurilor de expresie, pentru textura pielii sau corecţia cearcănelor cu acid hialuronic", a explicat medicul estetician Cristina Muntean. La alte clinici, situaţia e aceeaşi. 

"Avem programări multe de la pacienţii care lucrează în străinătate şi se programează cu câteva luni înainte. Un sfert din numărul pacienţilor care ne trec pragul sunt bărbaţi, în ultima perioadă", a declarat şi medicul estetician Cristiana Voinescu. Preţurile pentru astfel de intervenţii pornesc de la 250 de euro şi cresc în funcţie de complexitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Crăciun fără riduri. Clinicile de estetică lucrează cu "casa închisă"