Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Bărbatul călcat cu BMW-ul în Slatina. De la iubire la gelozie şi o "lecţie" soră cu moartea: povestea încâlcită din spatele scandalului filmat în trafic

Răstunare de situaţie în cazul bărbatului călcat intenţionat cu maşina la Slatina! Înainte de incident, victima şi-ar fi urmărit pe străzi pe agresorul pentru a se răzbuna că i-a furat iubita. După ce l-ar fi blocat în trafic, s-a dat jos pentru a-l ameninţa. Atunci, şoferul şi-a călcat rivalul. În exclusivitate pentru Observator, femeia povesteşte incidentul şocant. Agresorul a fost arestat preventiv.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 31.12.2023, 19:19

Vezi și

Gestul necugetat al bărbatului de 30 de ani. Pus faţă în faţă cu fostul iubit al partenerei sale, a decis să-i dea o lecţie soră cu moartea. Victima ajunge în câteva clipe sub roţi. Este salvată de medici după ce mai mulţi oameni reuşesc să ridice maşina în care s-au baricadat şoferul şi iubita lui. Bărbatul e dus rapid la spitalul din Slatina.

Scene criminale în trafic, în Slatina

Pe locul din dreapta al maşinii e femeia pentru care cei doi rivali fac gesturi extreme. 

"Ne urmărea altcineva de când am plecat de la locuinţa mea. Apoi a apărut vărul lui într-o dubă în faţa noastră, vizavi de piaţă a semnalizat (n.r. actualul iubit) pentru a-l depăşi, când am ajuns în faţa dubei, victima a apărut în altă maşină pe care a oprit-o în faţa noastră, pe banda doi, pentru a nu mai putea trece", a declarat femeia pentru Observator.

Pe acelaşi subiect

Înainte de despărţirea cu scandal, o relaţie din care s-au născut două fetiţe

Şoferul, actulul iubit al femeii, este cercetat acum pentru tentativă de omor şi riscă ani grei după gratii. Victima ar fi avut o relaţie de lungă durată cu partenera sa şi au împreună două fetiţe de 2 şi 4 ani. 

"Relaţia dintre cei doi s-ar fi încheiat în urma cu doi ani, însă bărbatul nu s-ar fi împăcat cu ideea. A căutat-o insistent pe fosta parteneră motivând că vrea să-şi vadă copiii. Luna trecută, ar fi intrat peste ea în casă şi ar fi bătut-o. Tot atunci, ar fi luat de acasă cu forţa şi una dintre fete", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

Femeia a avut un ordin de protecţie împotriva fostului partener, valabil până în luna februarie. Asta nu l-a oprit să o urmărească şi să o hărţuiască în trafic.

"În multe cazuri, ordinul de protecţie nu ajută prea mult femeile care cad victime violenţei domestice. Doar în acest an, hârtiile nu au oprit, de exemplu, peste 2.700 de bărbaţi să-şi lovească fostele partenere. Iar alţi 4.600 au ajuns în vizorul poliţiei pentru ameninţări", a precizat Diana Speretoiu, reporter Observator.

Bărbatul călcat cu maşina în Slatina, internat în spital, la Bucureşti

Bărbatul călcat de maşină este în prezent internat la un spital din Capitală, cu multiple fracturi şi luxaţii. "Nu mai spun nimic, frate. Nu vreau nici să ameninţ pe nimeni. Nu se făcea, nu îşi avea rost chestia asta", a declarat victima. Victima va avea nevoie de în jur de 100 de zile de îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Bărbatul călcat cu BMW-ul în Slatina. De la iubire la gelozie şi o "lecţie" soră cu moartea: povestea încâlcită din spatele scandalului filmat în trafic