Antena Meniu Search
x

Video "Putea să vă fie nepoată!". Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei dispărute vineri din Bucureşti. Motivul halucinant pentru care se afla în casa presupusului violator

Un bărbat din Bucureşti, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual o fetiţă de 11 ani. Copila a fost dată dispărută de către părinţi, iar autorităţile au emis un mesaj RO-Alert. Individul s-ar fi speriat şi ar fi sunat la poliţie spunând că a găsit-o pe minoră. Ajunsă acasă, mama ei şi-ar fi dat seama că fetiţa ei a fost abuzată. Agresorul riscă până la 10 ani de închisoare. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 07:29

Vezi și

Copila a plecat vineri dimineaţa de acasă. Nu se ştie însă cum a ajuns să stea de vorbă cu bărbatul. Modul în care acesta a convins-o să vină cu el acasă este unul halucinant. 

Simona Anghel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti: Tânăra s-a prezentat, la o tarabă unde persoana vindea diferite obiecte. Fata a fost invitată de persoana care are calitatea de inculpat. Pentru a se spăla pe cap.

Bărbatul s-a panicat după ce a primit RO-Alert

La scurt timp, părinţii au sesizat că fata lor nu s-a mai întors acasă, aşa că au anunţat Poliţia în legătură cu dispariţia ei. Autorităţile au emis un mesaj RO Alert pentru a cere ajutorul cetăţenilor. În tot acest timp, fata trecea prin clipe de groază. 

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: Potrivit anchetei, acesta ar fi agresat-o sexual pe fata în vârstă de 11 ani în repetate rânduri. Când a văzut alerta venită prin sistemul RO ALERT, bărbatul s-ar fi panicat şi a sunat la 112 pentru a spune că a găsit-o pe aceasta.

După mai bine de 8 ore petrecute în casa străinului, copila s-a întors acasă, unde mama ei şi-a dat seama că e ceva în neregulă cu ea. A anunţat imediat Poliţia după ce şi-a dat seama că fetiţa ei ar fi fost agresată sexual. 

Fetiţa purta lenjerie de bărbat şi era plină de sânge

Procuror Simona Anghel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti: În cursul serii, mama persoanei vătămate a observat că aceasta poartă lenjerie intimă bărbătească, respectiv, boxeri, şi că prezintă urme de sânge în zona genitală.

Agresorul a fost reţinut de către poliţişti. După 30 de minute de audieri, s-a luat decizia ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală. 

Reporter: Ce i-aţi făcut fetiţei? Putea să vă fie nepoată!

Abuzatorul a fost arestat

Îndividul se află acum în Arestul Capitalei. Însă, doar în faţa anchetatorilor ar fi recunoscut faptele odioase petrecute în casa sa. Momentan, copila se află sub supraveghere de specialitate. Când starea de sănătate o va permite, va fi şi audiată şi dusă la IML pentru expertiza medicală. 

Procuror Simona Anghel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti: Nu s-a putut efectua expertiza medico-legală în acest dosar. Menţiunile procurorului de caz sunt că nu s-a procedat la audierea imediată a persoanei vătămate pentru a preîntâmpina victimizarea secundară a victimei în contextul unei stări psihologice post-traumatice evidente.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de închisore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Putea să vă fie nepoată!". Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei dispărute vineri din Bucureşti. Motivul halucinant pentru care se afla în casa presupusului violator