Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a luat 6.000 de euro dintr-un bancomat din Timişoara a fost găsit de poliţişti. A returnat întreaga sumă

Bărbatul care a luat dintr-un bancomat din Timişoara suma de 6.000 de euro a fost identificat de poliţişti. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a returnat banii persoanei vătămate. Poliţiştii nu îl vor cerceta, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 18:08

Bărbatul care a luat 6.000 de euro dintr-un bancomat din Timişoara a fost găsit de poliţişti. A returnat întreaga sumă
- Profimedia

"Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat persoana care a sustras 6.000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timişoara. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Timişoara, care a recunoscut fapta şi a predat banii persoanei vătămate”, transmite IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, având în vedere că bărbatul s-a împăcat cu persoana vătămată, dosarul va fi clasat. Poliţiştii din Timişoara au solicitat, vineri, sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr care a sustras dintr-un bancomat suma de 6.000 de euro, pe care un bărbat încercase să o depună în cont, dar banii rămăseseră în interiorul locaşului. Tânărul purta ochelari de soare, căciulă şi mască.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a luat 6.000 de euro dintr-un bancomat din Timişoara a fost găsit de poliţişti. A returnat întreaga sumă