Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a sărit în mare, la Neptun, să-și salveze fiul de 12 ani a murit. Nu știa să înoate, iar curenții l-au tras în larg

Bărbatul din Turda care a sărit în mare, în stațiunea Neptun, pentru a-și salva copilul a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Incidentul a avut loc pe 20 august, iar de atunci, bărbatul a fost în comă, la spital. 

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 09:25

Bărbatul care a sărit în mare, la Neptun, să-și salveze fiul de 12 ani a murit.
Bărbatul care a sărit în mare, la Neptun, să-și salveze fiul de 12 ani a murit.

Copilul intrase în apă lângă sectorul de plajă rezervat vilelor de protocol pentru şefii Parlamentului şi Guvernului. Nu ar fi avut ce să caute în mare în timp ce este arborat steagul roşu. Când a văzut că nu mai poate reveni la mal, tatăl său a sărit în valuri fără să mai stea pe gânduri.

Băiatul a fost salvat dar tatăl a ajuns în larg. Acolo s-au dus imediat şi salvamarii să-l caute dar marea agitată le-a jucat feste. Un sfert de oră a stat în apă. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor chiar pe plaja demnitarilor şi a reuşit să-l aducă la viaţă. Până să ajungă la spital însă, inima i-a stat de trei ori. A fost salvat de fiecare dată. 

Medicii au fost rezervați încă de la început cu privire la șansele sale. În cele din urmă, tragedia s-a produs. Bărbatul a murit în nopatea de vineri spre sâmbătă, potrivit Turda News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a sărit în mare, la Neptun, să-și salveze fiul de 12 ani a murit. Nu știa să înoate, iar curenții l-au tras în larg