Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care ar avea legătură cu moartea Anei, dat în urmărire internațională. Mama fetiței de 12 ani a fost eliberată de poliția spaniolă

Principalul suspect în cazul morţii Anei, fata de 12 ani găsită fără suflare într-un apartament din Bucureşti, a fost dat în urmărire internaţională. Bărbatul, iubitul mamei copilei, s-ar afla momentan în Olanda.  

de Redactia Observator

la 08.06.2023 , 08:28

Între timp, femeia, arestată în Spania, a fost eliberată de poliţie după nici 24 de ore. Familia ei se pregăteşte să o conducă astăzi pe ultimul drum pe copliă.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au acceptat propunerea de arestare în lipsa pe numele bărbatului care ar avea legătură cu moartea fetiţei de 12 ani. Asta înseamnă că semnalmentele lui au fost transmise către toate unităţile de Poliţie din ţară şi de peste hotare, iar în acest moment el este dat în urmărire naţională.

Indiferent de ţara în care va fi prins bărbatul va fi reţinut de poliţie, iar autorităţile din România vor trebui să trebui să trimită documentele necesare în vederea extrădării. Imediat ce bărbatul va ajunge în ţara noastră va fi trimis în faţa anchetatorilor unde cu siguranţă va avea multe explicaţii de dat în legătura cu moarte copilei de doar 12 ani.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bărbatul care ar avea legătură cu moartea Anei, dat în urmărire internațională. Mama fetiței de 12 ani a fost eliberată de poliția spaniolă