Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia după un act de gelozie a fost prins. Femeia s-a salvat singură şi a sunat miraculos la 112

Vorbim acum despre un caz extrem de grav de violenţă domestică, anchetat în Gorj. O femeie a fost atacată de soţul ei cu un cuţit şi lăsată apoi să agonizeze în casă. Femeia a scăpat miraculos cu viaţă după ce a reuşit cu ultimele puteri să ceară ajutor la 112. 

de Diana Speretoiu

la 25.09.2024 , 13:19

Atacul a avut loc duminică seara în satul Strâmba-Jiu din Turceni. Băut, nervos, într-o criza de gelozie, bărbatul şi-a înjunghiat soţia. Potrivit procurorilor, agresorul ar fi continuat atacul asupra femeii şi când aceasta era prăbuşită la pământ. A lăsat-o apoi agonizând şi a fugit de acasă. Femeia a reuşit să sune la 112, a fost transportată de urgenţă la spital unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale care i-a salvat viaţa.

Anchetatorii au stabilit că rănile profunde i-au pus viaţa în pericol şi are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale să se facă bine. Bărbatul a fost găsit şi reţinut de poliţişti, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. A fost identificat pe raza oraşului Turceni. A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, faptă care, potrivit codului penal, e pedepsită cu până la 20 de ani de închisoare.

Vezi și
Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia după un act de gelozie a fost prins. Femeia s-a salvat singură şi a sunat miraculos la 112

BREAKING NEWS

Iohannis pierde două case

Iohannis pierde două case