Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Braşov care racola fete, director într-un celebru fast-food, le chema cu CV-ul şi le trimitea să se prostitueze. O victimă abia terminase clasa a opta

Director de resurse umane al unui lanţ celebru de fast-food, proxenet în timpul liber. O astfel de viaţă dublă ar fi dus aproape jumătate de an un bărbat din Braşov. Chema tinerele care îşi depuneau Cv-uri de angajare la firma pentru care lucra dar le convingea să lucreze la saloane de masaj. Le alegea pe cele care ştia că sunt o pradă uşoară. Minore, din familii sărace, uşor de manipulat. Una dintre ele abia terminase clasa a opta.

de Redactia Observator

la 19.08.2021, 19:56

Vezi și

Totul ar fi început în primăvara acestui an. Se pare că bărbatul de 34 de ani avea unele legături cel puţin dubioase, dar nimeni nu bănuia acest lucru. În faţa cunoscuţilor era un şef respectat, căsătorit, cu copil şi absolvent de Teologie. În realitate, un individ fără scrupule, care nu avea mustrări de conştiinţă atunci când arunca tinere în ghearele unor proxeneţi. Profita de funcţia pe care o avea pentru a recruta tinere. Le chema la interviu sub pretextul că vor fi angajate pentru firma la care lucra. Însă, ajuns faţă în faţă cu ele, discuţia era deturnată.

''El le oferea, în urma primelor discuţii o ofertă de muncă în cadrul unor saloane de masaj.'' 

Dacă acceptau, fetele se trezeau apoi captive, obligate să-şi vândă trupurile. Alegea în special fete crescute în familii sărmane, cărora le promitea sume pe care în mod normal nu le puteau câştiga. De fapt, erau păcălite să plece pe un drum de multe ori fără întoarcere. Iar pentru munca de convingere, urma să bage în buzunar jumătate din banii primiţi de tinere. Trei dintre victime sunt minore. Potrivit anchetatorilor, faptele au fost săvârşite între 6 martie şi 23 iulie 2021. Iar victimele au 22 de ani, 17,16 şi doar 15 ani.

Una dintre victime abia terminase clasa a opta

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii spun că bărbatul îşi promova afacerea ilegală întocmai după manualul de marketing. Cu reclamă pe diverse site-uri de anunţuri. Pentru a ţine sub control totul, avea două apartamente închiriate în Braşov. Era discret şi cerea şi acelaşi lucru şi de la fete. Cea mai tânără este o copilă ce tocmai terminase clasa a opta. Vecinii ei au fost şocaţi la auzul veştii. 

''O fată care şi-a văzut de treabă, niciodată nu m-am gândit că poate să treacă atât de repede într-o altă situaţie.''

''O situaţie foarte gravă, strică copiii când sunt tineri. Îi influenţează. Să ajungă ăla să mănânce după fundul ei pâine.''

Iar anchetatorii cred că încă nu au descoperit totul. 

''Există posibilitatea să fie şi alte victime implicate.''

Individul este acum arestat pentru 30 de zile. Doar anul trecut, s-au înregistrat oficial aproape 500 de victime în dosare de trafic de persoane. Aproape două în fiecare zi. O statistică sumbră la care continuăm să fim fruntaşi în Uniunea Europeană, chiar dacă numărul cazurilor a fost în uşoară scădere de la izbucnirea pandemiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Braşov care racola fete, director într-un celebru fast-food, le chema cu CV-ul şi le trimitea să se prostitueze. O victimă abia terminase clasa a opta