Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Iaşi, care şi-a înjunghiat partenera de zeci de ori și a abandonat-o în mașină, ar fi încercat să obţină ajutor de la o mănăstire

Caz şocant într-o localitate din Iaşi. O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori de bărbatul cu care avea o relaţie. Individul a lăsat-o într-o baltă de sânge şi a fugit. Poliţiştii l-au căutat ore întregi şi au avut chiar şi câini de urmă. La un moment dat, bărbatul a încercat să obţină ajutor de la o mănăstire. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 20:02

Vezi și

E momentul în care individul a fost găsit şi imobilizat de către poliţişti, după câteva ore de căutări. Femeia pe care o înjunghiase era deja la spital. 

''Niște băieți care veneau de la serviciu au găsit-o, au văzut în mașină că era sânge și au început să strige și au oprit mașinile că e o femeie.''

Cei doi parteneri erau în maşină când au început să se certe. Nervos, bărbatul a început să o lovească, fără milă, cu un cuţit, de zeci de ori. Femeia a încercat să se apere, dar nu a avut nicio şansă. 

''Am auzit gălăgie la poarta și am venit că era mult lume strânsă la mașină asta și cică a coborât de la volan șoferul plin de sânge și a coborât la vale și pe scaun era o femeie tăiată la mâini, la gât, la burtă.''

Pe acelaşi subiect

Speriat de ce a făcut, bărbatul de 34 de ani a abandonat-o pe femeie în maşină şi a fugit. Femeia a fost găsită în stare gravă pe scaunul din dreapta din mașina în care a fost înjunghiată, câțiva trecători au observat-o și au sunat imediat la 112 însă apucase să piardă mult sange, iar medicii s-au chinuit sa o stabilizeze. 

Bărbatul ar fi încercat să obţină ajutor de la o mănăstire

Ajutaţi de câini de urmă şi camere cu termoviziune, poliţiştii au făcut filtre şi au răscolit satul. Patru ore au scotocit după individ. L-au găsit într-o maşină în care se mai aflau alţi doi bărbaţi. Ar fi încercat să ajungă la o mănăstire de unde voia să ceară ajutor. 

''A venit la mănăstire 

Știați ce a făcut?

Nu știam Nimic. 

L-ai luat la ocazie?

Nu, dansul a fost coleg de liceu cu părintele care era la noi acolo, la mănăstire.''

Femeia a fost operată de urgenţă.

Ovidu Popa, medic: Victima a fost găsită cu multiple plăgi înjunghiate. Cele mai severe fiind la nivel abdominal, era în şoc hemoragic, a fost stabilizată şi transportată de urgenţă la spital. 

Oamenii care nu îi cunoşteau nu-şi explică de ce s-a ajuns la această tragedie. 

''Eu nu i-am văzut să se certe.''

''Nu se certau, absolut deloc. Este un băiat foarte cuminte.''

Deocamdată nu se știe de ce a recurs bărbatul la un gest de o asemenea cruzime. A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. 

Mihaela Apostol, prim-procuror Parchetul de pe lângă tribunalul Iași: A fost internat la spitalul de psihiatrie Socola în vederea expertizării şi pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

Mai grav, nu este la prima abatere. În urmă cu câteva luni a fost urmărit de mașinile de poliție kilometri întregi prin oraș și au folosit și focuri de arma să îl oprească. A fost condamnat atunci la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Iaşi, care şi-a înjunghiat partenera de zeci de ori și a abandonat-o în mașină, ar fi încercat să obţină ajutor de la o mănăstire