Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Femeie înjunghiată de iubit și abandonată într-o mașină, la Iași. Suspectul a început să tremure când a fost prins

Incident șocant, seara trecută, în localitatea ieșeană Rediu. Un bărbat a înjunghiat de mai multe ori o femeie de 39 de ani, cu care ar fi avut o relație. A abandonat-o într-o maşină, pe marginea drumului, şi a fugit. Ajutaţi de câini de urmă, poliţiştii au început urmărirea. L-au găsit pe agresor după patru ore. Acesta ar fi încercat să se refugieze la o mănăstire. Victima este acum în stare gravă, la spital. Atenție, imagini și informații ce pot avea impact emoţional.

de Clara Mihociu

la 23.07.2021 , 09:36

După patru ore de căutări, poliţiştii dau de suspect. Bărbatul e bănuit că şi-a înjunghiat iubita şi a lăsat-o într-o maşină parcată. Suspectul era în maşină cu încă doi bărbaţi, care, spun ei, nu ştiau de fapta comisă de suspect. Acesta le-ar fi cerut să-l ducă la o mănăstrire. Mascaţii i-au întins pe toţi la pământ şi le-au pus căuşele. Toţi trei au fost duşi la audieri.

Era puțin înainte de ora 19, când femeia a fost văzută într-o baltă de sânge de martori. Victima a fost găsită în stare gravă pe scaunul din dreapta din mașina în care a fost înjunghiată, câțiva trecători au observat-o și au sunat imediat la 112, însă apucase să piardă mult sange iar medicii s-au chinuit sa o stabilizeze.

Femeia înjunghiată a intrat direct în sala de operații

Vezi și

Dr. Ovidiu Popa, Spitalul Sf. Spiridon Iași: A fost stabilizată la faţa locului şi transportată de urgenţă la Spitalul Sfântul Spiridon, unde s-a intrat cu ea direct în sala de operaţie pentru hemostaza plăgilor.

Martorii spun că nu au auzit nimic și că, cel mai probabil, atunci când a oprit la marginea drumului, bărbatul deja o înjunghiase pe femeie. Zeci de polițiști au fost mobilizaţi pentru căutarea individului. S-au folosit inclusiv câinii de urmă și mai multe camere cu termoviziune. Deocamdată nu se știe motivul pentru care femeia a fost înjunghiată. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Femeie înjunghiată de iubit și abandonată într-o mașină, la Iași. Suspectul a început să tremure când a fost prins