Antena Meniu Search
x

Bărbatul împușcat de poliție după ce a sărit cu cuțitul la agenți era nervos pentru că pierduse la păcănele. Fiul său, atins de un glonț

Un scandal în familie era cât pe ce să se încheie cu o dublă tragedie! Un bărbat a fost împuşcat după ce a sărit cu un cuţit la poliţişti. Fiul bărbatului, care a sunat la 112, a fost lovit şi el de un glonţ care a ricoşat. Totul a plecat de la un scandal în familie din cauza băuturii.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 19:24

Vezi și

Scandalul a izbucnit aseară. Era trecut de ora nouă când bărbatul de 54 de ani s-a întors acasă băut şi nervos. Pierduse o sumă considerabilă de bani la păcănele. Soţia a fost prima care i-a ieşit în cale, aşa că şi-a vărsat furia pe ea. A pus mâna pe un cuţit şi ameninţat că o omoară. Ţipetele îngrozite ale femeii au fost auzite de fiul ei.

Mama bărbatului agresiv: S-a dus la Basarab şi o jucat păcănelele astea şi o venit acasă şi o zis că a pierdut banii şi a început a o batjocori.

Ion Vasiliu, primarul comunei Preuteşti: El, pe geam, la strigătele mamei lui, a auzit că e în pericol şi tatăl său ameninţă şi o ieşit, o intervenit.

Degeaba a încercat tânărul de 29 de ani să se înţeleagă cu tatăl său. Bărbatul n-a vrut nici în ruptul capului să pună jos cuţitul. Aşa că tânărul a chemat poliţia.

Pe acelaşi subiect

Ion Vasiliu, primarul comunei Preuteşti: L-au somat, i-or spus să arunce cuţitul, el continua să ameninţe cu cuţitul, or fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

Fiul, rănit de unul dintre gloanțe

Focurile de avertizare nu l-au speriat. Bărbatul a continuat să fluture cuţitul înspre poliţişti.

Mama bărbatului agresiv: Aici spune că ar fi ieşit cu cuţitul la miliţie, altceva nu a făcut şi miliţia a tras în picior la băiat pesemne, că e rotula fărâmată.

Un alt glonţ a ricoşat şi l-a lovit pe fiul său în umăr. Ambii sunt în stare stabilă şi au fost transferaţi la spitalul Judeţean din Suceava.

Vlad Morariu, medic: Tatăl prezenta halenă alcoolică şi era destul de agresiv, recalcitrant.

Bărbatul era cunoscut drept scandalagiu în sat, atunci când bea. Lucra trei luni în străinătate, apoi trei luni stătea acasă. De fiecare dată când venea cu bani de la muncă se apuca de băut.

Ion Vasiliu, primarul comunei Preuteşti: Știam că e agresiv, dar soţia nu a venit niciodată la instituţia noastră, nu a mers la poliţie să reclame.

Mama bărbatului agresiv: Nu ţinea la băutură, el normal nu îi trebuia băutură. Cât de rău o fi, e copilul meu.

Acum pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie şi ultraj. Procurorii au deschis un dosar şi pentru purtare abuzivă în care cercetează dacă poliţiştii au tras conform regulamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul împușcat de poliție după ce a sărit cu cuțitul la agenți era nervos pentru că pierduse la păcănele. Fiul său, atins de un glonț