Antena Meniu Search
x

Baschetbalistul român acuzat de viol în SUA pledează nevinovat. Mihai Cârcoană s-a prezentat în faţa instanţei

Jucătorul de baschet român Mihai Cârcoană, arestat sub acuzaţii de viol de gradul II, a apărut astăzi în faţa instanţei şi şi-a susţinut nevinovăţia. Tânărul de 20 de ani este student în Statele Unite şi ar fi comis fapta într-un campus al Universităţii Dakota de Sud, chiar după petrecerea de ziua sa de naştere.

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 22:37

Mihai Cârcoană
Baschetbalistul român Mihai Cârcoană pledează nevinovat

Pe 9 decembrie, Mihai Cârcoană a fost acuzat că a lovit şi a violat o femeie chiar în campusul studenţesc. Baschetbalistul român a fost arestat în aceeaşi seară şi s-a aflat în arest până pe 13 decembrie, când a ieşit pe cauţiune. Procesul a fost stabilit pentru data de 15 mai. 

Violul ar fi avut loc chiar în camera sportivului, unde acesta se afla cu o prietenă. Tânăra ar fi presimţit că avea să se întâmple ceva rău şi şi-a sunat prietenii ca să vină după ea. Sportivul i-a luat telefonul, ar fi lovit-o şi ar fi agresat-o sexual. Ulterior, victima a ajuns la spital şi a depus plângere, în aceeaşi noapte. Câteva ore mai târziu, românul a fost arestat de poliţiştii din Vermillion.

"A fost un copil foarte cumsecade"

"N-a avut probleme nimeni cu el. A fost un copil foarte cumsecade. Şi aici la şcoală n-a făcut probleme niciodată", au declarat vecinii lui Mihai, care îl cunoşteau drept un copil cuminte. Părinţii tânărului, stabiliţi în judeţul Mureş, susţin că au încredere deplină în fiul lor, care ar fi nevinovat. 

În adolescenţă, Mihai a jucat la U-BT Cluj-Napoca şi a fost convocat la echipa naţională Under 16 şi 18. În mai 2019, el a devenit campion naţional la juniori şi a fost desemnat cel mai bun sportiv al turneului final de la Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Baschetbalistul român acuzat de viol în SUA pledează nevinovat. Mihai Cârcoană s-a prezentat în faţa instanţei