Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prins când deversa deşeuri în lacul Siutghiol, a încercat să strivească poliţiştii cu basculanta

Un echipaj de poliţie şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a prins un bărbat care deversa deşeuri în lacul Siutghiol cu basculanta. În loc să se oprească, acesta a demarat cu mastodontul de metal, poliţiştii fiind nevoiţi să se ferescă din calea basculantei.

de Redactia Observator

la 16.07.2018 , 20:20

Un echipaj de poliţie şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a prins un bărbat care deversa deşeuri în lacul Siutghiol cu basculanta.

În loc să se oprească, acesta a demarat cu mastodontul de metal, poliţiştii fiin nevoiţi să se ferescă din calea basculantei, care a trecut razant şi pe lângă maşina agenţilor.

"Un echipaj din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța a observat faptul ca un conducător auto descărca dintr-o autoutilitară deșeuri inerte pe un teren viran din zona lacului Siutghiol. După ce s-a legitimat, echipajul a solicitat conducătorului auto sa prezinte actul de identitate. Acesta a refuzat și a părăsit zona, punându-l în pericol pe polițistul local, cât și autospeciala instituției. În continuare, s-a procedat la interceptarea acestuia în trafic de către un echipaj al structurii de circulație din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța întrucât rula pe drumul public într-o zonă, cu încălcarea regimului legal de greutate maximă autorizată", se arată în comunicatul Poliţiei.

Articolul continuă după reclamă

S-au luat măsuri de sancționare contravențională în valoare de 6.500 lei. De asemenea, conducătorului autoutilitarei i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termenul dispus de către polițiștii legali.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Prins când deversa deşeuri în lacul Siutghiol, a încercat să strivească poliţiştii cu basculanta