Antena Meniu Search
x

Video Bătaie ca-n filme într-un liceu din Capitală. O elevă îşi loveşte cu pumnii şi picioarele colega, sub privirile celorlalţi copii

Bătaie ca-n filme pe treptele unui liceu din nordul Capitalei. O elevă o loveşte de mai multe ori pe o colegă, sub privirile altor copii. Un nou caz de violenţă într-o ţară în care aproape jumătate dintre elevi se plâng că sunt agresaţi la şcoală. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.10.2022, 22:53

Vezi și

Este vorba despre Colegiul Tehnic Edmond Nicolau. În imaginile filmate de un alt elev se observă cum două copile poartă o discuţie, una dintre acestea îi arată celeilalte nişte imagini pe telefon şi imediat se trag de păr.

Apoi, una dintre acestea este pusă la pământ şi lovită cu pumnii şi cu picioarele. În cele din urmă, intervin şi colegii care le despart pe cele două. În urma apariţiei imaginilor pe internet, poliţiştii au demarat o anchetă şi au venit la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, pentru a face verificări. În urmă cu puţin timp, poliţiştii de la Siguranţa Şcolară au părăsit liceul. Cel mai probabil, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, a transmis Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie ca-n filme într-un liceu din Capitală. O elevă îşi loveşte cu pumnii şi picioarele colega, sub privirile celorlalţi copii