Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie în faţa unui club, după o noapte de pomină. Doi tineri şi-au împărţit pumni şi au ajuns în stare gravă la spital

Doi tineri de 22 şi 27 de ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-au împărţit pumni în faţa unui club de noapte din Făgăraş.

de Redactia Observator

la 16.05.2018 , 09:07

Bătaie în faţa unui club, după o noapte de pomină. Doi tineri şi-au împărţit pumni şi au ajuns în stare gravă la spital Bătaie în faţa unui club, după o noapte de pomină. Doi tineri şi-au împărţit pumni şi au ajuns în stare gravă la spital

Doi tineri de 22 şi 27 de ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-au împărţit pumni în faţa unui club de noapte din Făgăraş. Cei doi bătăuşi au depus plângere unul împotriva celuilalt.

Autorităţile locale au întocmit dosar penl pentru loviti şi alte violenţe. Potrivit primelor informaţii, în scandal ar fi fost implicaţi şi doi handbalişti de la CSM Făgăraş.

„În cadrul Clubului nostru s-a dispus începerea unei anchete interne pentru a stabili cu exactitate implicarea unor sportivi aparținând clubului în acele evenimente. Conducerea Clubului Sportiv Municipal Făgăraș nu tolerează nici un act de indisciplină din partea sportivilor. Nu admitem abateri de la Regulamentul de Ordine Interioară și nu acceptăm ca acțiunile individuale ale sportivilor să prejudicieze imaginea CSM Făgăraș și a orașului nostru. Menționăm că, de-a lungul timpului, au mai fost luate măsuri de avertisment și sancționare financiară a sportivilor noștri, în funcție de gravitatea faptelor comise. Ținem să asigurăm finanțatorii Clubului și suporterii echipei că, în urma anchetei, vom lua și de această dată măsurile cuvenite pentru sancționarea sportivilor găsiti vinovați. Pentru transparență decizională, vom face publice măsurile luate”, se arată într-un comunicat semnat de președintele clubului, Marius Gruia, conform sursei citate.

Articolul continuă după reclamă

Sursă: mytex.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bătaie în faţa unui club, după o noapte de pomină. Doi tineri şi-au împărţit pumni şi au ajuns în stare gravă la spital