Antena Meniu Search
x

Incident grav la Bistrița. Un bărbat a fost împuşcat după ce a atacat cu o bâtă doi polițiști

Un conflict izbucnit, vineri seară, într-o gospodărie din oraşul Sângeorz-Băi a degenerat, un bărbat fiind împușcat de polițiști, după ce i-a atacat cu o bâtă.

Un conflict izbucnit, vineri seară, într-o gospodărie din oraşul Sângeorz-Băi a degenerat, un bărbat fiind împușcat de polițiști, după ce i-a atacat cu o bâtă.

În urma izbucnirii unui conflict între doi vecini, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție. Însă, scandalul a degenerat, iar un bărbat i-a atacat pe polițiști, lovindu-l pe unul dintre aceștia cu o bâtă în cap.

“Un bărbat a fost rănit în această seară, după ce a atacat o patrulă de polițiști, care se afla în misiune, la o intervenție în urma unui apel prin 112. Patrula de poliţie din oraşul Sângeorz-Bai a fost dirijată să aplaneze un scandal. În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliţie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind şi un prieten. Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre poliţişti a fost şi el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița -Nasaud“, se arată într-un comunicat al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incident grav la Bistrița. Un bărbat a fost împuşcat după ce a atacat cu o bâtă doi polițiști