Antena Meniu Search
x

Bătaie cu cărămizi şi lopeţi, pe o stradă din comuna Ciorogârla. Localnicii au distrus o maşină, iar o femeie a ajuns la spital

Un conflict spontan a izbucnit, duminică, pe o stradă din satul ilfovean Dârvari, comuna Ciorogârla. Mai multe persoane au început să se lovească reciproc cu lopeţi şi cărămizi,  împrejurare în care au provocat și distrugerea unui autovehicul. În urma incidentului, o femeie a fost transportată la spital.

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 17:03

Bătaie
Localnicii au distrus o maşină, iar o femeie a ajuns la spital - Shutterstock

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din Bragadiru au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din localitate, a izbuind un conflict spontan, între mai multe persoane, care s-au lovit reciproc, folosind obiecte contondente, împrejurare în care, au fost provocate și distrugeri unui autovehicul.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Bragadiru, precum și politiști din Chitila, de la acțiuni speciale Ilfov și jandarmi Ilfoveni, pentru efectuarea activităților din competență.

Una dintre persoane, transportate la spital

Polițiștii au identificat 11 persoane, una dintre acestea fiind transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, iar 10 persoane sunt conduse la sediul poliției din Bragadiru pentru cercetări.

Polițiștii ilfoveni continuă activitățile specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Bătaie cu cărămizi şi lopeţi, pe o stradă din comuna Ciorogârla. Localnicii au distrus o maşină, iar o femeie a ajuns la spital