Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie HALUCINANTĂ la Colegiul “Andronic Motrescu” din Rădăuți, LA ORE! 8 elevi au ajuns la spital!

Opt elevi de la Colegiul “Andronic Motrescu” din municipiul Rădăuți au ajuns la Centrul de Primiri Urgență din cadrul unității spitalicești din localitate.

de Redactia Observator

la 20.10.2017 , 18:30

Bătaie HALUCINANTĂ la Colegiul “Andronic Motrescu” din Rădăuți, LA ORE! 8 elevi au ajuns la spital!

Opt elevi de la Colegiul “Andronic Motrescu” din municipiul Rădăuți au ajuns la Centrul de Primiri Urgență din cadrul unității spitalicești din localitate, necesitând asistență medicală, după ce unul dintre colegii lor a pulverizat cu spray lacrimogen.

Se pare că băieții au fost implicați într-o altercație, în sala de clasă, iar pentru a se apăra, unul dintre ei a scos din buzunar un astfel de spray, opt dintre elevii prezenți având nevoie de asistență medicală.

“In cursul zilei au ajuns la spital opt elevi de la Colegiul “Andronic Motrescu”, intoxicați cu spray paralizant. Unul dintre ei este major, ceilalți șapte sunt minori. Vreau să menționez că cel mai mare dintre ei, a plecat déjà acasă, colegii lui fiind internați pentru a fi ținuți sub observație, fiind diagnosticați cu afecțiuni alergice și atacuri de panică”, a declarat Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți. (C. R.)

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Bătaie HALUCINANTĂ la Colegiul “Andronic Motrescu” din Rădăuți, LA ORE! 8 elevi au ajuns la spital!