Antena Meniu Search
x

Video Bătaie între mai mulţi adolescenţi, în Brăila. Unul dintre tineri a fost prins cu un cuțit la el, după ce doi jandarmi au intervenit

O bătaie între mai mulţi adolescenţi s-ar fi putut sfârşi tragic, ieri, la Brăila. Unul dintre tineri, în vârstă de 16 ani, a fost prins cu un cuţit asupra lui.

de Redactia Observator

la 26.02.2023, 08:42

Vezi și

Doi jandarmi aflaţi în patrulare au intervenit, atunci când au observat scenele violente, şi au reuşit să aplaneze conflictul. Adolescentul le-a declarat jandarmilor că ar fi avut de gând să folosească obiectul periculos doar pentru intimidare. 

Probleme au fost şi în Dâmboviţa, acolo acolo unde un copil de 12 ani a fost prins la volanul unei maşini. Alături de el în autoturism se aflau alţi doi tineri de 13 şi 14 ani. Pe numele adolescentului a fost deschis dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bătaie între mai mulţi adolescenţi, în Brăila. Unul dintre tineri a fost prins cu un cuțit la el, după ce doi jandarmi au intervenit