Antena Meniu Search
x

Video Bătăie între trei eleve într-o şcoală din Bistriţa: una dintre fete a sărit în ajutorul surorii sale. Poliţia a intervenit abia după ce ambele au ajuns la spital

Este anchetă la o şcoală din Bistriţa-Năsăud după ce trei eleve s-au luat la bătaie într-o clasă. Totul a pornit după ce una dintre ele a fost acuzată pe reţelele de socializare că ar fi furat nişte bani. Pentru că două dintre fete au ajuns la spital, poliţiştii cercetează şi ei cazul.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 13:28

Vezi și

Scandalul ar fi pornit pe reţelele de socializare şi a continuat în sala de clasă. În urma unui schimb de replici, o eleva de 18 ani şi-a atacat colega de 17 ani. Sora minorei a sărit să o apere. Amândouă au ajuns însă la spital. "Au fost aduse două tinere de 17, respectiv 18 ani din comuna Milaş, prezentând traumatisme prin agresiune care nu au necesitat internarea. Astfel după acordarea îngrijirilor necesare şi efectuarea mai multor investigaţii de specialitate, cele două tinere au fost lăsate la domiciliu", a declarat Florin Lazăr, purtător de cuvânt Spitalul Județean Bistrița.

Dosar penal pentru lovire şi alte violenţe

Reprezentanţii şcolii spun că se face o anchetă internă. "Vor fi aplicate sancţiuni drastice pentru că din datele preliminare a fost şi un act de violenţă. Şi asta nu se tolerează deloc. Două eleve s-au acuzat reciproc şi se pare că s-au şi îmbrâncit una pe alta. Cine a greşit va fi sancţionat, aşa cum prevăd regulamentele", a declarat Iacob Gavrilă, dirctor adjunct Liceul Teoretic Teaca. Şi poliţiştii au intrat pe fir şi fac verificări. A fost deschis şi un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătăie între trei eleve într-o şcoală din Bistriţa: una dintre fete a sărit în ajutorul surorii sale. Poliţia a intervenit abia după ce ambele au ajuns la spital