Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbaţi rupţi în bătaie într-o sală de păcănele din Arad de agenţii de pază chemaţi să îi liniştească (Imagini dramatice)

Trei bărbaţi din Arad au fost rupţi în bătaie de agenţii de pază ai unei săli de păcănele după ce au făcut scandal în local.

de Redactia Observator

la 23.02.2018 , 13:17

Bărbaţi rupţi în bătaie într-o sală de păcănele din Arad de agenţii de pază chemaţi să îi liniştească - Camere de supraveghere

Trei bărbaţi din Arad au fost rupţi în bătaie de agenţii de pază ai unei săli de păcănele după ce au făcut scandal în local.

Scenele şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost făcute publice.

Articolul continuă după reclamă

Totul s-a întâmplat pe 26 ianuarie, într-un local din zona Podgoria din Arad. Agenţii de pază se aflau la serviciu atunci când au fost solicitaţi să intervină la sala de păcănele, acolo unde mai multe persoane făceau scandal.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care au ajuns acolo, paznicii nu au încercat să oprească scandalul şi să intervină între bărbaţii care se certau, ci i-au luat direct la bătaie şi au folosit spray lacrimogen.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum bodyguarzii îl snopesc în bătaie pe unul dintre clienţi, în timp ce un altul zace întins în faţa localului.

Bărbatul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele în cap şi în abdomen, de mai multe ori, şi a fost lovit chiar şi după ce a căzut la podea.

În total, trei bărbaţi au fost bătuţi de agenţii de pază şi au ajuns la spital.

Poliţiştii au reţinut doi agenţi de pază în vârstă de 27, respectiv 32 de ani, ambii din Arad.

Astăzi, cei doi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Bărbaţi rupţi în bătaie într-o sală de păcănele din Arad de agenţii de pază chemaţi să îi liniştească (Imagini dramatice)