Antena Meniu Search
x

Bătaia de la piscina unui hotel de lux din Bucureşti a început după un concert

Zeci de cetăţeni israelieni s-au luat la bătaie lângă piscina unui hotel de cinci stele din Bucureşti. Scandalul a început după concertul susţinul de doi artişti israelieni. Au zburat pumni, sticle şi scaune la petrecerea privată.

Vezi și

Zeci de cetăţeni israelieni s-au luat la bătaie lângă piscina unui hotel de cinci stele din Bucureşti. Scandalul a început după concertul susţinut de doi artişti israelieni. Au zburat pumni, sticle şi scaune la petrecerea privată. Totul după ce doi invitaţi au început să se certe, iar scandalul a degenerat.

E haos general pe marginea piscinei. Invitaţii îşi împart pumni şi picioare şi se provoacă aruncând cu sticle şi pahare. Un bărbat este pus la pământ, iar o femeie este împinsă în apă. 

Alţii sar singuri, de frică.

Zeci de oameni sunt prinşi în bătaia generală. Folosesc scaune, dar şi alte obiectele de mobilier, mături sau sticle cu acool. În câteva minute, locul în care israelinii petreceau este complet devastat. 

Hotelul de 5 stele din Capitală, în care au fost cazate şi vedete internaţionale, a fost închiriat de un cetăţean israelian care şi-a invitat prietenii la o petrecere privată.

Scandalul ar fi izbucnit, potrivit presei, în urma unui concert al unor artişti israelieni.

Nici măcar paznicii hotelului nu au reuşit să liniştească spiritele. Încăierarea s-a terminat însă înainte să ajungă poliţiştii. Nimeni nu a depus plângere, aşa că totul s-a încheiat fără vreun dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaia de la piscina unui hotel de lux din Bucureşti a început după un concert