Antena Meniu Search
x

Bătaia de la Mamaia. Bărbatul făcut KO, călcat din greșeală cu mașina de prieteni

Scandal cu pistoale şi cuţite, în Mamaia! În cel mai aglomerat weekend din acest sezon estival, o confruntare sângeroasă a avut loc între clienţii unui club exclusivist. Un bărbat chiar a fost călcat cu maşina, iar şoferul a fugit împreună cu mai mulţi prieteni.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 21:04

Vezi și

Scandal cu pistoale şi cuţite, în Mamaia! În cel mai aglomerat weekend din acest sezon estival, o confruntare sângeroasă a avut loc între clienţii unui club exclusivist. Un bărbat chiar a fost călcat cu maşina, iar şoferul a fugit împreună cu mai mulţi prieteni. Toţi au fost identificaţi şi unii dintre ei au ajuns deja la audieri. Totul a fost suprins pe camerele de supraveghere ale unui club din apropiere. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional.

Este ora cinci şi şaptesprezece minute dimineaţa. Două grupuri continuă un scandal început în interiorul unui club exclusivit. Dintr-o dată, un individ îşi doboară adversarul cu pumnul.

Omul cade lângă roata maşinii prietenilor lui. Urmează lovituri în rafală. Şi se declanşează haosul. Şoferul maşinii demarează şi trece cu roata din dreapta peste prietenul lui care rămâne inconştient pe asfalt.

Agresorul scoate un cuţit şi începe să lovească tot ce-i iese în cale. În faţa lui, altul scoate un pistol. Îl ţine câteva secunde cu ţeava în jos, parcă-l ascunde, apoi fuge şi hotărăşte să tragă. Primul foc, la câţiva centimetri de faţa unui bărbat care se fereşte în ultima clipă.

Omul rămâne cu mâinile la faţă. După pistolar aleargă cuţitarul. Trage şi spre el. De trei ori în mai puţin de zece secunde. Apoi fug toţi în aceeaşi direcţie.

Arma cu care s-a tras în Mamaia avea muniţie neletală

Întâmplător, la câteva zeci de metri de club era o patrulă de poliţie.

În jumătate de oră, bolidul a fost oprit de poliţişti la câţiva kilometri de locul scandalului. După geamurile fumurii erau şoferul, fratele lui şi o femeie. Toţi au fost încătuşaţi cu faţa pe asfalt.

Fratele şoferului şi femeia au fost primii aduşi la audieri. Surse din anchetă susţin că, din primele declaraţii, fata este iubita celui care a tras cu arma. Doar că, seara trecută, era la altă masă în club, de mână cu altcineva. De fapt, de aici ar fi pornit şi scandalul.

Şoferul maşinii a fost dus direct la spital pentru recoltare de probe. A refuzat însă testele pentru depistarea drogurilor şi a alcoolemiei.

Tot la spital este şi prietenul lui, cel pe care l-a călcat cu maşina din greşeală. Este în stare stabilă, dar cu răni grave.

La poliţie a ajuns şi cel care a tras cu pistolul. Iubitul aparent gelos. Scadalagiii de la cealaltă masă au fost şi ei identificaţi, dar încă sunt căutaţi de poliţişti.

Dosarul penal vizează mai multe infractiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bătaia de la Mamaia. Bărbatul făcut KO, călcat din greșeală cu mașina de prieteni