Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie cruntă în Primăria Ştefăneşti! Secretara, înjurată şi dată cu capul de pereţi de consilieră. Imagini suprinse de camerele de supraveghere (Video)

Bătaie cruntă, în această dimineaţă, în sediul Primăriei Ştefăneşti, din Argeş. Protagoniste: secretara primăriţei, Georgeta Ion, şi consiliera Lavinia Năstase.

de Redactia Observator

la 23.03.2018 , 14:13

Bătaie cruntă, în această dimineaţă, în sediul Primăriei Ştefăneşti, din Argeş. Protagoniste: secretara primăriţei, Georgeta Ion, şi consiliera edilului, Lavinia Năstase.

Cele două s-au bătut în biroul secrtarei.

Potrivit soţului victimei, Ion Adrian, Lavinia Năstase a intrat peste Georgeta în birou, a bătut-o şi a jignit-o. Speriată, femeia, a făcut şi un atac de panică, iar colegii au chemat ambulanţa.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Camera de supraveghere aflată pe holul primăriei a surprins câteva momente ale îmbrâncelii.

Consiliera primăriţei, Lavinia Năstase, susţine că ea a fost cea agresată.

"M-a prins în birou, mă dădea cu capul de pereţi şi sunt zgâriată pe mâini, dar eu nu am mai anunţat pe nimeni", a spus femeia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bătaie cruntă în Primăria Ştefăneşti! Secretara, înjurată şi dată cu capul de pereţi de consilieră. Imagini suprinse de camerele de supraveghere (Video)