Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătaie între suporteri printre mașini pe o stradă din Galați. Mai mulți indivizi au aruncat cu tot ce le-a căzut în mână

Bătaie între suporteri în plină stradă, printre mașini, la ieșire din municipiul Galați spre Tecuci. Mai mulți indivizi s-au încăierat și au aruncat cu tot ce le-a căzut în mână.

de Monica Palade

la 03.09.2022 , 19:20

Printre obiectele aruncate se numără sticle cu apă, pietre, borduri, informează reporterul Observator Adrian Obreja. Incidentul a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 15.00. 

Mai multe mașini au fost avariate

Se pare că unii dintre agresori ar fi coborât din două mașini înmatriculate în București. Bătaia s-ar fi dat între suporterii Oțelul și cei ai Rapidului, veniți la Galați pentru a susține Poli Timișoara, meciul încheindu-se cu victoria celor de la Oțelul cu 1-0. Conflictul dintre bărbați ar fi continuat pe un kilometru distanță.

Vezi și

Momentul a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini care circula în zonă. În imagini se vede cum unul dintre bărbați are în mână o bâtă, iar ceilalți încep să alerge pe stradă, printre mașini aruncând diverse obiecte. În încăierare au fost lovite și autoturisme, care s-au ales cu pagube. Cazul a fost preluat de Jandarmerie.

Pe acelaşi subiect

Ce spune Jandarmeria 

Cu privire la imaginile apărute în spațiul media, referitoare la un incident produs astăzi între două grupuri de persoane, Jandarmeria Galați face următoarele precizări:

În jurul orei 15:30, un grup de persoane care se deplasa spre ieșirea din municipiul Galați, în momentul în care a ajuns la intersecția strada Brăilei cu Drumului de Centură au coborât din mașină atunci când au văzut la o terasă un grup care purta însemnele echipei de fotbal Oțelul Galați.

Între aceștia s-a iscat un conflict spontan. Un echipaj de jandarmerie aflat în zonă a intervenit, moment în care la vederea echipajului de ordine publică o parte dintre cei implicați au fugit cu autoturismul personal spre Drumul de Centură. Vehiculul a fost ajuns din urmă și oprit de către jandarmi. Bărbații au fost imobilizați si conduși la sediul Secției 3 Poliție. Alături de aceștia au fost conduse la unitatea de poliție și patru persoane care au rămas la fața locului, implicate și ele în scandal. 

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, a reieșit că patru dintre persoanele sancționate sunt din Galați, iar patru sunt din București, suporteri ai unei echipe bucureștene a cărei galerie este înfrățită cu galeria echipei de fotbal din Timișoara. Aceștia nu s-au deplasat organizat către Galați și nu au făcut parte din galeria suporterilor echipei din Timișoara, sosirea lor la arena sportivă făcându-se la jumătatea celei de-a doua reprize. 

Conform celor declarate de persoanele implicate în scandal, incidentul s-a produs pe seama animozității existente între galeriile unor echipe de fotbal. Cele opt persoane au fost sancționate contravențional pentru provocare și participare la scandal. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 1.600 lei. 

Nu au existat persoane rănite sau care să necesite îngrijiri medicale. Până la acest moment, niciuna dintre persoane implicate în scandal nu a depus plângere la unitatea de poliție.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Bătaie între suporteri printre mașini pe o stradă din Galați. Mai mulți indivizi au aruncat cu tot ce le-a căzut în mână