Antena Meniu Search
x

Bătaie cu pumni şi picioare într-un taxi, după ce soţul şi-a prins soţia cu alt bărbat în maşină: "M-a omorât, mă doare peste tot" (Video)

Scandal monstru, seara trecută, în zona Boul Roşu din Arad, după ce un bărbat şi-a surprins soţia urcând cu presupusul amant într-un taxi. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.10.2019, 09:52

Scandal monstru, seara trecută, în zona Boul Roşu din Arad, după ce un bărbat şi-a surprins soţia urcând cu presupusul amant într-un taxi. 

Furios şi gelos, soţul nu a mai suportat şi l-a atacat pe presupusul amant. A deschis uşa maşinii şi a început să-l lovească cu bestialitate pe rival. 

În bataia generală, parbrizul maşinii a fost spart, iar unul dintre cei doi s-a rănit la picior.

Pe numele celor doi indivizi poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenşe şi distrugere.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Sursa video: IJJ ARAD

Filmul agresiunii de la Boul Roşu

În jurul orei 20.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat, printr-un apel la 112, că în zona Boul Roşu este în desfăşurare un scandal între mai multe persoane.

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgenţă la adresa indicată şi, împreună cu un echipaj de poliţie locală, au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbaţi şi o femeie.

Având în vedere faptul că unul  dintre bărbaţi a necesitat de urgenţă îngrijiri medicale de specialitate,  jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanţă.

Scandal monstru, seara trecută, în zona Boul Roşu din Arad, după ce un bărbat şi-a surprins soţia urcând cu presupusul amant într-un taxi

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbaţi intenţionau să urce într-un taxi, moment în care au fost observaţi de soţul femeii. 

Acesta a deschis uşa autoturismului şi a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii şi picioarele, provocându-i răni serioase, scrie aradon.ro. Presuspusul amant a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul maşinii.

Pe numele celor doi bărbaţi jandarmii au întocmit în parte, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de "loviri şi alte violenţe" şi "distrugere".

În timp ce victima a fost internată la Spitalul Judeţean Arad, poliţiştii continuă să facă cercetări în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie cu pumni şi picioare într-un taxi, după ce soţul şi-a prins soţia cu alt bărbat în maşină: "M-a omorât, mă doare peste tot" (Video)