Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie generală pe litoral, după ce un grup de turişti a vrut să intre în restaurant doar în costum de baie

Mai multe forţe de ordine au intervenit pe litoral, la un scandal zbucnit la un restaurant din localitatea 2 Mai. Un grup de turiști s-au luat la bătaie cu angajații localului pentru că nu li s-a permis accesul în restaurant în costum de baie.

de Redactia Observator

la 18.08.2018 , 11:03

Mai multe forţe de ordine au intervenit pe litoral, la un scandal zbucnit la un restaurant din localitatea 2 Mai.

Un grup de turiști s-au luat la bătaie cu angajații localului pentru că nu li s-a permis accesul în restaurant în costum de baie.

Astfel, șase turiști au vrut să intre în restaurantul Acvamarin din 2 Mai, venind direct de pe plajă.

Articolul continuă după reclamă

Dat fiind faptul că doi dintre aceștia erau în costume de baie, personalul localului le-a cerut să părăsească restaurantul, dar turiștii au refuzat. După un schimb de replici, s-a ajuns bătaie generală.

Scandalul s-a oprit doar după intervenția unor echipaje de poliție și jandarmi, patru persoane fiind prealuate și transportate la Spitalul Municipal Mangalia pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au identificat în total 11 persoane care au participat la scandal – 6 turiști din București cu vârste între 15 și 38 de ani și 5 angajați ai localului, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătaie generală pe litoral, după ce un grup de turişti a vrut să intre în restaurant doar în costum de baie