Antena Meniu Search
x

Primele reţineri în cazul scriitoarei Doina Popescu - Brăila, bătută miercuri noapte pentru că "răpeşte copii cu ambulanţa neagră"

Trei dintre agresorii scriitoarei Doina Popescu - Brăila, acuzată că răpeşte copii cu "ambulanţa neagră", sunt cercetaţi sub control judiciar.

Trei dintre agresorii scriitoarei Doina Popescu - Brăila, acuzată că răpeşte copii cu "ambulanţa neagră", au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi sub control judiciar.

Femeia, care dormea într-o maşină asemănătoare unei ambulanţe, neinscripţionată, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, a fost bătută în noaptea de miercuri spre joi de mai multe persoane care credeau că femeia răpeşte copii pentru trafic de organe.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cele trei persoane reţinute, un bărbat şi două femei, sunt cercetate sub control judiciar, pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Scriitoarea Doina Popescu a iniţiat, în urmă cu câţiva ani, proiectul „Ambulanţă pentru literatură”, umblând prin ţară cu un microbuz pentru a-şi promova operele. Recent, potrivit presei locale, femeia îşi schimbase maşina cu una mai mare, pentru că noaptea dormea în ea.

Pe acelaşi subiect

În noaptea de miercuri spre joi, mai multe femei au început să se isterizeze în jurul microbuzului în care dormea Doina Popescu pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, iar în scurt timp acolo au ajuns şi cinci bărbaţi. Aceştia au reuşit să intre în maşina femeii şi au lovit-o de mai multe ori.

Oamenii cred că femeia conduce „ambulanţa neagră”, care răpeşte copii şi face trafic de organe, astfel că după sosirea autorităţilor şi după ce poliţiştii i-au dus pe cei cinci agresori la secţie pentru a fi audiaţi, zeci de persoane s-au arătat nemulţumite în faţa subunităţii de poliţie că femeia nu a fost arestată.

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii. Femeia, care dormea în maşina asemănătoare unei ambulanţe, a sunat la 112, iar la scurt timp la faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei 3, care i-au identificat pe agresori şi i-a dus la audieri. Femeia a refuzat să meargă la spital şi a primit îngrijiri medicale în secţia de poliţie.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele reţineri în cazul scriitoarei Doina Popescu - Brăila, bătută miercuri noapte pentru că "răpeşte copii cu ambulanţa neagră"