Antena Meniu Search
x

Video Bătrân de 68 de ani, lovit cu mașina de un preot care se grăbea să ajungă la sfințitul caselor în Sighetu Marmației. Și-a continuat drumul fără să oprească

E o zicală care spune să facem ce spune preotul, nu ce face el. ei bine, ea se aplică perfect la următoarea ştire. Un preot din Maramureş care a lovit cu maşina un bărbat şi a fugit de la locul accidentului este acum anchetat de poliţişti. Deşi incidentul nu a avut martori, preotul a fost "văzut" de camerele de supraveghere din localitate. Explicaţia uimitoare pentru fugă a fost aceea că. se grăbea să meargă la sfințirea caselor de Bobotează.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 04.01.2024, 13:39

Vezi și

Totul s-a întâmplat în a doua zi a anului pe drumul județean care străbate localitatea Oncești. Dimineața, în jurul orei 7:00, un localnic de 68 de ani care mergea pe marginea drumului, a fost izbit din spate de o mașină care circula în aceeași direcție. 

Bătrân călcat cu mașina de preot

Bătrânul a fost aruncat la pământ, dar șoferul nu doar că nu a oprit să vadă ce s-a întâmpat, dar nici nu a încetinit. Și-a continuat drumul spre Sighetu Marmației, acolo unde polițiștii l-au prins în trafic, după ce l-au identificat urmărind imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Au aflat că la volan se afla preotul pensionar din satul vecin, care se grăbea la Sighet în acea dimineață, pentru a merge cu Crucea la enoriași. A fost testat cu aparatul etilotesc, dar s-a constatat că nu a consumat băuturi alcoolice. Victima a ajuns la spitalul din Sighetu Marmației dar a fost externată după ce a primit îngrijiri medicale. 

Preotul este cercetat penal pentru fugă de la locul accidentului și vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bătrân de 68 de ani, lovit cu mașina de un preot care se grăbea să ajungă la sfințitul caselor în Sighetu Marmației. Și-a continuat drumul fără să oprească