Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân de 71 de ani, furat de 5.000 de lei după ce a fost îmbrățișat pe stradă, din senin, de un necunoscut

Un bătrân din Târgu Jiu a rămas fără pensia pe o lună, 5000 de lei, după ce a fost îmbrăţişat, din senin, pe stradă, de un necunoscut. Pensionarul a constatat ulterior că banii, pe care tocmai îi scosese de la un bancomat, îi lipsesc din buzunar şi a mers la Poliţie. Suspectul de furt a fost prins, fiind vorba despre un bărbat de 64 de ani din Medgidia.

de Redactia Observator

la 21.09.2024 , 15:46

îmbrățișare Bătrân de 71 de ani, furat de 5.000 de lei după ce a fost îmbrățișat pe stradă, din senin, de un necunoscut - Shutterstock (arhivă)

Incidentul a avut loc săptămâna aceasta, miercuri dimineaţă, în jurul orei 10:40, când un pensionar în vârstă de 71 de ani din Târgu Jiu a mers la un bancomat din oraş şi a retras pensia. El pus banii, 5000 de lei, în buzunarul pantalonilor şi a plecat de lângă ATM. 

În timp ce mergea pe strada Castanilor din municipiu, un necunoscut, vârstnic şi el, s-a apropiat de pensionar şi, din senin, l-a luat în braţe. La scurt timp, pensionarul a constatat că îi lipsesc banii din buzunar, moment în care a sunat la 112, transmite News.ro.

Vineri, 20 septembrie, suspectul de furt a fost identificat şi prins. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa. În aceeaşi zi, acesta a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de furt.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Bătrân de 71 de ani, furat de 5.000 de lei după ce a fost îmbrățișat pe stradă, din senin, de un necunoscut