Antena Meniu Search
x

Bătrân din Craiova în cătușe, pentru violarea unei fetițe de 7 ani. Octogenarul ar fi abuzat copila două zile la rând

Caz șocant în județul Dolj, acolo unde un bătrân în vârstă de 83 de ani a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a violat o fetiță de 7 ani. Mama copilei le-a spus agenților că individul i-ar fi abuzat fiica două zile la rând, atât în Craiova, cât şi în comuna Gighera, aceştia locuind împreună.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 12:59

Vezi și

Abuzurile ar fi avut loc în urmă cu câteva zile, pe 14 și 15 iulie.

Octogenarul din Craiova, reținut pentru viol

Mama copilei, o femeie din judeţul Caraş-Severin, a fost cea care a sesizat poliția. 

"Ieri, 19 iulie, poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 83 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de viol. La data de 17 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din judeţul Caraş-Severin, cu privire la faptul că fiica sa, de 7 ani, ar fi fost violată de un bărbat de 83 de ani, din municipiul Craiova. În fapt, acesta este bănuit că în zilele de 14 şi 15 iulie a.c., ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra minorei, atât în municipiul Craiova, cât şi în comuna Gighera, aceştia locuind împreună.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", au transmis reprezentanții IPJ Dolj. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bătrân din Craiova în cătușe, pentru violarea unei fetițe de 7 ani. Octogenarul ar fi abuzat copila două zile la rând