Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân în comă de la un pumn. Se zbate acum între viață și moarte pentru că a luat atitudine în fața unui golan

Un bătrân a ajuns la spital, în comă, după ce a fost victima unei agresiuni, pe teresa unui local din Mioveni, judeţul Argeş. Victima a fost lovită cu pumnul şi a căzut, lovindu-se cu capul de pavaj. Agresorul a fost prins de poliţişti şi este audiat.

de Redactia Observator

la 26.04.2018 , 21:02

Bătrân în comă de la un pumn. Se zbate acum între viață și moarte pentru că a luat atitudine în fața unui golan Bătrân în comă de la un pumn. Se zbate acum între viață și moarte pentru că a luat atitudine în fața unui golan

Un bătrân a ajuns la spital, în comă, după ce a fost victima unei agresiuni, pe teresa unui local din Mioveni, judeţul Argeş.

Victima a fost lovită cu pumnul şi a căzut, lovindu-se cu capul de pavaj. Agresorul a fost prins de poliţişti şi este audiat.

Agresorul, în vârstă de 40 de ani, recidivist, era supărat că patronul localului nu i-a mai permis accesul în incintă de câteva zile şi a stropit cu apă clienţii de pe teresă.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul de 61 de ani a început să se certe cu acesta, iar acesta din urmă l-a lovit cu pumnul. Victima a căzut, lovindu-se cu capul de pavaj. Iniţial, bărbatul a fost transportat la spitalul din Racoviţa, însă este inconştient, iar medicii l-au transferat la Piteşti. Agresorul a fost prinş de poliţişti şi este audiat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bătrân în comă de la un pumn. Se zbate acum între viață și moarte pentru că a luat atitudine în fața unui golan