Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătrân din Petroşani a băgat spaima în şoferi după ce a condus pe contrasens: 'Nu mai trebuie lăsat să conducă' (Video)

Un bătrân din Petroşani a băgat spaima în şoferi după ce a condus mai mulţi kilometri pe contrasens, pe un bulevard aglomerat din oraş.

de Redactia Observator

la 13.02.2018 , 11:21

Un bătrân din Petroşani a băgat spaima în şoferi după ce a condus pe contrasens - Facebook

Un bătrân din Petroşani a băgat spaima în şoferi după ce a condus mai mulţi kilometri pe contrasens, pe un bulevard aglomerat din oraş.

Totul s-a întâmplat, duminică 12 februarie, pe un bulevard din Petroşani, acolo unde bătrânul, aflat la volanul unui autoturism marca Ford, a ratat intrarea pe sensul său de mers şi a circulat pe... contrasens.

Chiar dacă zeci de maşini au venit din faţă şi numeroşi şoferi l-au atenţionat că este pe contrasens, şoferul şi-a continuat deplasarea până la primul sens giratoriu, acolo unde a revenit pe sensul corect.

Articolul continuă după reclamă

Constantin Pavelonesc, un tânăr care conducea în paralel cu bătrânul, a filmat totul şi a urcat apoi videoclipul pe Facebook, acolo unde a fost văzut de zeci de mii de oameni.

Pe acelaşi subiect

Unii dintre cei care au comentat au spus că de vină pentru acest lucru ar fi unele lucrări nesemnalizate corespunzător, în timp ce alţii au spus că şoferul nu ar mai trebui să conducă. 

"Nu mai trebuie lăsat să conducă. Nu mai are reflexe", a comentat Mişu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un bătrân din Petroşani a băgat spaima în şoferi după ce a condus pe contrasens: 'Nu mai trebuie lăsat să conducă' (Video)