Antena Meniu Search
x

Un câine de expoziţie a fost sfâşiat de un Amstaff lăsat liber în Bucureşti: 'Urlam din tot sufletul să mă ajute cineva'

Un câine de expoziţie a fost sfâşiat de un Amstaff lăsat liber, seara trecută, pe un bulevard aglomerat din Bucureşti.

Un câine de expoziţie a fost sfâşiat de un Amstaff lăsat liber în Bucureşti - Observator

Un câine de expoziţie a fost sfâşiat de un Amstaff lăsat liber, seara trecută, pe un bulevard aglomerat din Bucureşti.

Totul s-a întâmplat pe bulevardul Banu Manta din Capitală, în momentul în care 'Filou', un câine de expoziţie, era plimbat în lesă de proprietara sa.

La un moment dat, un Amstaff fără botniţă sau lesă a apărut de nicăieri şi a atacat câinele de rasă.

"Mergeam cu câinele meu în lesă şi a apărut de nicăieri, prin spatele nostru, acest metis de pitbull/amstaff. Prima reacţie a fost să îl trag pe Filou şi l-am tras, dar nu am apucat pentru că mi l-a smuls din mâini. Urlam din tot sufletul să mă ajute cineva", a declarat Elena, proprietara lui Filou.

Pe acelaşi subiect

Proprietara lui Filou a povestit că mai mulţi bărbaţi care erau în zonă au încercat să intervină şi să oprească atacul câinelui.

Filou a fost atacat si sfasita de un Amstaff lasat liber pe un bulevard din Capitala

"Au trecut la un moment dat doi domni, au încercat să facă ceva, dar nu au reuşit, le era prea frică. Îl sfâşia pur şi simplu. A mai încercat un alt băiat să îi dea cu piciorul, dar şi lui îi era prea frică. Au ieşit câţiva oameni din faţa magazinului lângă care ne aflam, dar nu au avut curaj să facă nimic", a mai precizat Elena.

Potrivit martorilor, stăpânul Amstaff-ului lăsat liber îl striga din depărtare, însă a fost prea târziu.

"Filou avea lesă, era un câine extrem de bun şi blând. Avea nouă luni. Nu merita să moară în chinurile alea groaznice", a povestit proprietara lui Filou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un câine de expoziţie a fost sfâşiat de un Amstaff lăsat liber în Bucureşti: 'Urlam din tot sufletul să mă ajute cineva'