Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână şi câinele ei au fost salvaţi de pompieri, în Timiş: 'Luaţi maică şi câinele'

O bătrână în vârstă de 80 de ani şi câinele ei au fost salvaţi de pompieri, după ce apele i-au luat casa din localitatea Ohaba Lungă (Timiş).

de Alin Tarnovschi

la 06.06.2019 , 12:41

O bătrână şi câinele ei au fost salvaţi de pompieri, în Timiş, după ce apele i-au distrus casa O bătrână şi câinele ei au fost salvaţi de pompieri, în Timiş, după ce apele i-au distrus casa - Facebook IGSU

O bătrână în vârstă de 80 de ani şi câinele ei au fost salvaţi de pompieri, după ce apele i-au luat casa din localitatea Ohaba Lungă (Timiş).

O viitură puternică a inundat toată localitatea, apa atingând, în unele locuri, chiar şi peste 1,5 metri.

Astfel, o bătrână a rămas izolată în casa înconjurată de apă. Femeia s-a urcat pe acoperiş, împreună cu câinele ei şi a aşteptat să fie salvată.

Articolul continuă după reclamă

Pompierii din Timiş au intervenit şi au salvat-o pe bătrână.

Pe acelaşi subiect

"Luați maică și câinele, ca și el e suflet! A avut grija de mine atâta timp!", a declarat bătrâna.

"Apa a năvălit cu putere peste localitatea Ohaba Lungă din Timiș în care cei mai mulți locuitori sunt vârstnici. O bunică a rămas izolată în casa înconjurată de apă, singura ei alinare fiind câinele care i-a rămas loial în fața pericolului adus de viitură. În cei peste 80 de ani de viață, bătrâna nu a văzut o asemenea furie a naturii, care să îi ia toată agoniseala în câteva secunde. Apa depășea un metru și jumătate, iar pericolul era foarte mare. Femeia se refugiase într-o zonă înaltă a casei, iar singura ei scăpare erau pompierii. De peste șapte zile, pompierii militari din întreaga țară derulează intervenții dramatice de salvare a persoanelor din calea viiturilor provocate de ploile abundente și vremea severă", se arată într-o postare de pe Facebook a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O bătrână şi câinele ei au fost salvaţi de pompieri, în Timiş: 'Luaţi maică şi câinele'