Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână din Craiova a găsit o sacoşă de bani pe stradă şi a dus-o la Poliţie

O bătrână în vârstă de 83 de ani a găsit o sacoşă plină cu bani pe o stradă din Craiova şi, fără să stea pe gânduri, a dus-o la prima secţie de Poliţie pentru a-i înapoia proprietarului.

de Alin Tarnovschi

la 24.07.2019 , 14:15

O bătrână din Craiova a găsit o sacoşă de bani pe stradă şi a dus-o la Poliţie O bătrână din Craiova a găsit o sacoşă de bani pe stradă şi a dus-o la Poliţie - craiovaforum.ro

O bătrână în vârstă de 83 de ani a găsit o sacoşă plină cu bani pe o stradă din Craiova şi, fără să stea pe gânduri, a dus-o la prima secţie de Poliţie pentru a-i înapoia proprietarului.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu două zile, pe strada Stejarului din Craiova, acolo unde bătrâna de 83 de ani a găsit o sacoşă plină cu bani.

În total, în sacoşă se afla suma de 13.400 de lei, bani pierduţi de un bărbat de 49 de ani care îi primise drept subvenţie pentru terenurile agricole muncite.

Articolul continuă după reclamă

"La data de 22 iulie, la sediul Secției 3 Poliție Craiova s-a prezentat o femei de 83 de ani, din comuna Mischii, sat Călinești, care le-a declarat poliţiştilor faptul că în ziua de 21 iulie, pe strada Stejarului, din Craiova, a găsit, într-o pungă de plastic, suma de 13.400 lei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că banii au fost pierduți de către un bărbat  de 49 de ani, din Galicea-Mare. Suma de bani provenea din subveția pentru terenurile muncite de bărbat. Persoana care a pierdut banii a fost invitată la sediul secției, ocazie cu care i-a fost restituită întreaga sumă de bani. Acesta i-a mulţumit femeii de 83 de ani pentru spiritul civic de care a dat dovadă", au transmis reprezentanții IPJ Dolj, potrivit craiovaforum.ro.

Femeia a precizat că s-a gândit că banii au fost munciţi de cel care i-a pierdut şi a decis să îi ducă la Poliţie.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » O bătrână din Craiova a găsit o sacoşă de bani pe stradă şi a dus-o la Poliţie