Antena Meniu Search
x

Bătrână din Dej, amendată cu 5.000 de lei. A fost prinsă afară fără declarație, în intervalul interzis

O bătrână de 72 de ani din Dej, județul Cluj, a fost amendată cu 5.000 de lei de polițiști, după ce a încălcat de mai multe ori Ordonanța Militară. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.04.2020, 16:49

  • Bătrâna a încălcat de mai multe ori Ordonanța Militară.
  • Femeia le-a vorbit urât polițiștilor.

O bătrână de 72 de ani din Dej, județul Cluj, a fost amendată cu 5.000 de lei de polițiști, după ce a încălcat de mai multe ori Ordonanța Militară. 

Bătrâna a fost prinsă de mai multe ori plimbându-se în intervalul interzis și fără să aibă asupra ei declarația pe proprie răspundere. 

Conform reprezentanților Inspectoratului Judetean de Poliție Cluj, amenda de 5000 de lei i-a fost aplicată femeii în data de 4 aprilie.

Pensionara a fost amendată pe 4 aprilie cu 5.000 de lei

Polițiștii spun că, în zilele de dinaintea aplicării sancțiunii, ea fusese avertizată de mai multe ori de agenți, fiind găsită tot fără declarație și în afata intervalului permis de Ordonanța Militară.

În 4 aprilie însă, oamenii legii nu au mai iertat-o, mai ales că, spun reprezentanții IPJ, înainte de încheierea procesului verbal, femeia le-a vorbit urât polițiștilor, scrie Dejeanul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătrână din Dej, amendată cu 5.000 de lei. A fost prinsă afară fără declarație, în intervalul interzis