Antena Meniu Search
x

Video Bătrână din Vaslui, ucisă cu bestialitate de propria nepoată. Oroarea a fost descoperită de o vecină: "Am strigat-o: Paulină! Paulină!"

Caz cutremurător în comuna vasluiană Albeşti. O bătrână a fost ucisă cu bestialitate, aseară, chiar de nepoata sa. Crima sinistră a fost descoperită de o vecină, care a intrat în casă şi a găsit trupul neînsufleţit al bătrânei, mutilat. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.  

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 10:12

Vezi și

Cele două femei din localitatea Albeşti, nu locuiau împreună, însă se vizitau destul de des. La ultima vizită pe care nepoata i-a făcut-o mătuşei sale, cele două s-au luat la harţă. După ce şi-au aruncat cuvinte grele, cea mai tânără, băută bine, s-a năpustit asupra mătuşei sale.

Alice Ruja, IPJ Vaslui: Este vorba despre un omor comis de către o femeie în vârstă de 60 de ani asupra mătuşii sale, care are 69 de ani. 

Vecin: Bănuiesc că ea a venit cu o sticlă de vin. Au băut. Aia era alcoolică. Când se îmbăta sărea la scandal, la băutură.

Mătușa a fost găsită moartă de o vecină

Pe acelaşi subiect

Victima a fost găsită fără suflare de o vecină. Femeia s-a îngrijorat când a văzut că pe coşul sobei nu iese fum. A strigat de mai multe ori la poartă, iar când a văzut că vecina nu răspunde, a intrat în casă, să vadă ce s-a întâmplat.

Vecină: Când m-am dus în faţa casei, am strigat-o. Paulină! Paulină!.

Vecin: A văzut poarta deschisă. A ajuns la uşă. A deschis uşa. A pus mâna pe piciorul ei, era înţepenit.

Nepoata și-a recunoscut fapta

Localnicilor nu le vină să creadă că nepoata a fost în stare să-şi omoare cu sânge rece propria mătuşă. 

Vecină: Nu-i corect. Nepoata să o omoare pe mătuşa. 

Romeo Iftene, primar: Certuri au mai existat. În fiecare familie mai există probleme. Dar nu credeam să se ajungă la o asemenea situaţie. 

Femeia a fost dusă la audieri, unde şi-a recunoscut fapta şi riscă ani grei de închisoare, pentru omor deosebit de grav. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bătrână din Vaslui, ucisă cu bestialitate de propria nepoată. Oroarea a fost descoperită de o vecină: "Am strigat-o: Paulină! Paulină!"