Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătrâna la un pas să fie călcată de TIR, pentru că a traversat neregulamentar, spune că șoferul e vinovat: ”Ei, da, cum să mă omoare dacă eu eram ca lumea?”

Un accident la prima vedere greu de înţeles, cu un tir care intră în curtea unei case din Galaţi, ascunde de fapt un reflex salvator de vieţi. Şoferul mastodontului a fost nevoit să tragă violent de volan pentru a evita o femeie de 90 de ani care i-a sărit în faţă. Scăpată ca prin minune cu viaţă, femeia dă vina pe cel care a salvat-o. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Adrian Obreja

la 25.08.2021 , 19:49

Imagini cum numai în filme mai vezi! Sau în clipurile de pe internet, cu oameni care primesc, miraculos, o a doua şansă la viaţă. Altfel nu poţi descrie ce s-a întâmplat în această dimineaţă pe Drumul Naţional 25, aproape de ieşirea din Galaţi.

Un şofer de tir cu reflexe de pilot de formula unu reuşeşte, în ultima clipă, să evite o bătrână care ţâşnise, pur şi simplu, spre mijlocul drumului. Dacă tânărul de 37 de ani trăgea de volan o fracţiune de secundă mai târziu, pietonul nu ar fi avut nicio şansă.

În scrâşnetul de frâne şi fumul de cauciuc topit, femeia înlemneşte preţ de câteva secunde, apoi îşi continuă drumul, nevătămată.

Vezi și

Localnică: ”A dărâmat şi stâlpul, şi gardul noi am rămas fără lumină”.

Pe acelaşi subiect

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Zona în care s-a produs accidentul este una foarte periculoasă, fiind chiar în curbă. Totul s-a întâmplat în acest loc iar momentul a fost surprins de aceste camere de luat vederi montate pe acest stâlp”.

Bătrâna de 90 de ani e convinsă că șoferul de TIR e vinovat

În timp ce muncitorii trudesc în jurul stâlpului rupt, bătrâna iese din nou pe drumul principal. Se cruceşte când vede urmările gestului, dar e convinsă că accidentul nu a fost vina ei. Pare să nu înţeleagă de ce Poliţia a amendat-o cu 435 de lei.

Bătrâna: ”Da' cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da' maşina, dacă era, nu mă lovea?”

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Păi v-a evitat în ultima secundă, doamnă!”

Bătrâna: ”Ei da! Eu când am asta, nu era nicio maşină pe stradă. Că dacă era, nu treceam”.

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Aţi văzut, în urma dumneavoastră, cum a intrat TIR-ul în gard?”

Bătrâna: ”Păi el a intrat, fac tot ca ăsta, că cică cred c-a fost băut”.

Adrian Obreja, reporter Observator: ”El să fi fost băut?”

Bătrâna: ”Şoferul!”

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Dar l-au testat poliţiştii, nu era băut!”

Bătrâna: ”Nu ştiu!”

Localnicul care s-a ales cu gardul pus la pământ de TIR spune că nu va aștepta vreun ajutor de la bătrână

Omul care s-a trezit cu TIR-ul în curte nu are de gând să aştepte vreun ajutor de la vecina sa. ”Poliţiştii îmi cer să mă judec cu doamna pentru gard. Ce să fac. Mi-l fac eu”.

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Nu aveţi acum păreri de rău?”

Bătrâna: ”Da nu e. Asta, e părerea lui de rău. E părerea lui! Nu trebuia să intre în gard şi atâta tot!”

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Păi dar el v-a evitat să nu vă omoare, doamnă!”

Bătrână: ”Ei, da, să mă omoare. Cum să mă omoare dacă eu eram ca lumea?”

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Păi eraţi pe stradă, unde nu-i loc permis pentru trecere”.

Bătrână: ”El e vinovat!”

Drumul Naţional 25 a fost blocat mai bine de o oră. Coloanele de maşini s-au întins pe kilometri, de o parte şi de alta a accidentului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Bătrâna la un pas să fie călcată de TIR, pentru că a traversat neregulamentar, spune că șoferul e vinovat: ”Ei, da, cum să mă omoare dacă eu eram ca lumea?”