Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrână, lovită de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni, în Capitală. Autospeciala era în misiune şi avea sirenele pornite

O bătrână a fost lovită de maşina de poliţie în timp ce trecea strada, în Sectorul 4 al Capitalei. Autospeciala se afla în misiune, având girofarurile şi sirenele pornite. Poliţistul aflat la volan, un tânăr de 23 de ani, nu consumase alcool, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 10:38

Bătrână, lovită de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni, în Capitală. Autospeciala era în misiune şi avea sirenele pornite Bătrână, lovită de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni, în Capitală. Autospeciala era în misiune şi avea sirenele pornite - Shutterstock

Accidentul a avut loc marţi, 8 octombrie, în jurul orei 08.00, pe Şoseaua Berceni din sectorul 4, în eveniment fiind implicată o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei 26 Poliţie. 

O maşină de poliţie a lovit o bătrână pe trecerea de pietoni

„O autospecială de poliţie condusă de către un poliţist în vârstă de 23 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Berceni, către strada Ion Iriceanu, la intersecţia cu strada Ristea Ion, a surprins şi accidentat un pieton, femeie, în vârstă de 62 de ani, angajată în traversarea drumului public. Precizăm că autospeciala de poliţie avea în funcţiune sistemele optice şi acustice, aceasta aflându-se în misiune”, transmite Poliţia Capitalei. 

Articolul continuă după reclamă

Femeia accidentată a fost dusă la spital. Poliţistul aflat la volan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. 

În urma evenimentului se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii acestuia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Bătrână, lovită de o maşină de poliţie pe trecerea de pietoni, în Capitală. Autospeciala era în misiune şi avea sirenele pornite