Antena Meniu Search
x

Video Bătrână lovită de un polițist pe trecerea de pietoni, în Baia Mare. Momentul impactului, surprins de o cameră de bord

Un poliţist a băgat în spital o femeie de 80 de ani, după ce a accidentat-o chiar pe trecerea de pietoni. După impact, agentul aflat în timpul serviciului a oprit o ambulanţă care trecea întâmplător prin zonă.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.03.2023, 17:36

Vezi și

Femeia în vârstă de 80 de ani se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, iar medicii spun că a suferit un traumatism cranio-cerebral. Poliţistul, un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Şişeşti, a fost testat cu aparatul etilotest de către colegi, iar rezultatul a fost negativ.

Poliţistul se afla în timpul serviciului în momentul în care a produs accidentul, iar prima măsură luată a fost reţinerea permisului de conducere. Oamenii legii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătrână lovită de un polițist pe trecerea de pietoni, în Baia Mare. Momentul impactului, surprins de o cameră de bord