Antena Meniu Search
x

Video Bătrână torturată de propriul fiu, în Neamţ. Biata femeie a fost lovită cu pumnii şi picioarele şi târâtă de păr prin curtea casei

Caz cutremurător în comuna Borleşti, din judeţul Neamţ. Un bărbat a încercat sa își arunce mama în fantana. Nu o dată sau de două ori, ci de 6 ori. Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar bărbatul a ajuns în arest. Vă avertizez că urmează detalii care va pot afecta emoțional! 

Vezi și

Olimpia Lupan: În fiecare zi... În fiecare zi mă tem...

Coşmarul femeii a început după ce a încercat să îl încurajeze pe fiul ei, de 53 de ani, să îşi facă o casă. Femeia îi dădea terenul necesar, pentru a-l determina să se aşeze la casa lui şi să nu mai locuiască alături de ea, în casa bătrânească.

Olimpia Lupan: Am zis să vorbesc frumos... "Măi, maică, să-ţi mai iei materiale, să-ţi faci o casă, mamă, deoparte...". Eu am dat să fug să vin încoace. Am căzut jos, am băgat mâna în gardul acesta de sârmă şi m-am ţinut. Dumnezeu cred că m-a îmbărbătat, de am scăpat cu viaţă...

Şi-a împins mama pe scări, apoi a lovit-o lovească cu pumnii şi picioarele

Pe acelaşi subiect

Femeia a încercat să reia discuţia, însă fiul, aflat în stare de ebrietate, a început să o lovească cu bestialitate. Şi-a împins mama pe scări, după care a continuat să o lovească cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre. Apoi, a apucat-o pe bătrână de păr şi a târât-o aproximativ 50 de metri, până la fântâna din grădina gospodăriei. Era decis să o omoare pe femeie.

Olimpia Lupan: M-am ţinut şi am băgat mâna după doi meri şi am ţinut cât am putut eu...M-a dus prin pietrele astea… Acolo m-a urcat la fântână.

Octogenara a reuşit să se târască mai departe de locul unde i se pregătea moartea, prinzându-se de trunchiul unui pom. Acolo a găsit-o celălalt fiu, care a a sunat imediat la 112. 

Nicolea Lupan: Era căzută jos, era în stare de şoc, era plină de sânge... Nu pot să vă descriu în cuvinte ceea ce am găsit. Am zis că nu pot să-mi las părinţii cu asemenea persoană în casă.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bătrână torturată de propriul fiu, în Neamţ. Biata femeie a fost lovită cu pumnii şi picioarele şi târâtă de păr prin curtea casei