Antena Meniu Search
x

Video Fată de 12 ani, bătută şi umilită de patru prietene în centrul oraşului Târgu Jiu: "Nu aşa! Nu aşa!"

Încă un caz de bullying în România. Două adolescente din Gorj au petrecut o noapte în spatele gratiilor după ce au bătut o fată de 12 ani. La scenele violente au mai luat parte alte două fete de 15 ani. Totul s-a petrecut în plină zi, în Târgu Jiu, iar conflictul ar fi pornit de la niște jigniri pe care fetele și le-ar fi adresat pe internet. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 17.05.2021, 09:25

Vezi și

Hotărâte să-i dea fetei de 12 ani o lecţie, cele patru adolescente au luat-o la palme. S-au gândit că nu e destul, aşa că după ce au tras-o de păr şi au jignit-o în fel şi chip, au început s-o târască prin iarbă. Întreaga scenă s-a petrecut în plină zi, în centrul oraşului Târgu Jiu.

Diana Speretoiu – reporter Observator: Scenele s-au petrecut chiar în această zonă. Cele patru adolescente au adus-o pe copila de 12 ani în spatele unui bloc, au așezat-o pe această bancă, unde au lovit-o.

Minute bune, fata bătută a plâns și și-a șters lacrimile cu masca de protecție, fără să aibă curajul să riposteze. Una dintre agresoare a filmat totul, după care s-a mândrit cu isprava sa pe internet. Imaginile au ajuns însă şi la poliţişti.

Lidia Bîrsanu – psiholog: Victima și cu agresoarele erau prietene, se vizitau, petreceau destul timp împreună. Au avut câteva schimburi de replici mai tăioase între ele, replici adolescentine. Lucrurile, se pare că au degenerat.

Pe acelaşi subiect

Două dintre bătăușe au ajuns în spatele gratiilor

Cele cinci fete, însoţite de părinţi, au ajuns la audieri. Două dintre agresoare au petrecut o noapte în spatele gratiilor. Celelalte două, pentru că au 15 ani, vor fi trase la răspundere după ce se va stabili dacă au avut sau nu discernământ.

Lidia Bîrsanu – psiholog: Și dacă este introvertit, un părinte trebuie să-și pună semne de întrebare. Și dacă este extravertit, extrem de dezinvolt, la fel.

Bullyingul rămâne un fenomen periculos căruia tot mai mulţi elevi îi cad victime.

Tot la Târgu Jiu, în toamna anului trecut, o fată de 13 ani a fost bătută cu cruzime de alte fete mai mari. Una dintre agresoare, deși avea doar 14 ani, a fost reținută pentru o noapte și cercetată pentru lovire și alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fată de 12 ani, bătută şi umilită de patru prietene în centrul oraşului Târgu Jiu: "Nu aşa! Nu aşa!"