Antena Meniu Search
x

Video Bătrânel filmat în timp ce se pune în genunchi şi închide fermoarul soţiei, în Iaşi: "Şi tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori"

Imagini înduioşătoare surprinse pe o stradă din Iaşi. Iubirea nu are vârstă şi asta o demonstrează un bătrânel care a fost surprins de un trecător în timp ce se apleacă, se pune în genunchi şi începe să închidă fermoarul de la jacheta soţiei. Videoclipul a devenit viral pe reţelele sociale şi au emoţionat mii de oameni.

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 11:50

Bătrânel filmat în timp ce se pune în genunchi şi închide fermoarul soţiei, în Iaşi: "Şi tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori"
Bătrânel filmat în timp ce se pune în genunchi şi închide fermoarul soţiei, în Iaşi: "Şi tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori" - TikTok

Imagini au fost filmate pe 8 noiembrie, de un trecător care a fost martor al momentului emoţionant. Pe imagini se vede cum bărbatul se pune fără nicio problemă în genunchi şi îşi ajută soţia să se încheie la geacă. Scena a fost filmată de o trecătoare care a postat videoclipul de TikTok. Acolo, a strâns mii de reacţii şi de comentarii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra care a făcut publică filmarea a scris: „Domnul s-a pus în genunchi să îi încheie fermoarul doamnei, iar tu încă aștepți ca Gigel să-ți aducă un buchet de flori”. Postarea are în prezent peste 220 de mii de vizualizări şi 30 de mii de aprecieri.

Comentarile s-au împărţit în două tabere, pe o parte utilizatorii care au fost înduioşaţi şi impresionanţi de gestul bărbatului iar pe cealaltă parte, persoanele care au ţinut să explice că nu orice femeie merită un astfel de gest din partea partenerului. "Văd aproape zilnic exemple de genul, doar cu persoane în vârstă. Ei ştiu cum să se comporte cu o femeie", "Pentru că și ea e o doamna! Ce e în ziua de azi...", sunt doar o parte din comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bătrânel filmat în timp ce se pune în genunchi şi închide fermoarul soţiei, în Iaşi: "Şi tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori"