Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătrânică de 82 de ani a murit, după ce a fost lovită de tren în timp ce traversa calea ferată, în Piteşti. Se întorcea de la magazin

Tragedie pe calea ferată în Piteşti! O femeie, în vârstă de 82 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce a traversat calea ferată şi a fost lovită în plin de tren. Alarma a fost dată de unul dintre martorii care au asistat la nenorocire. 

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 08:46

Cu doar câteva minute înainte ca tragedia să aibă loc, bătrâna în vârstă de 82 de ani a fost văzută la un aparat de reciclare, amplasat într-un supermarket pe care îl frecventa. Nici drumul spre casă nu îi era străin. De data aceasta însă, încercarea de a scurta traseul, traversând calea ferată, a fost decizia fatală. Femeia a fost lovită de tren şi a murit pe loc, iar medicii nu au mai reuşit să o salveze.

A murit pe loc în timp ce traversa

Din păcate, incidentul nu este unul singular. Deși zona este semnalizată ca fiind fără acces pentru pietoni, oamenii aleg să treacă zilnic peste calea ferată, punându-şi astfel, viaţa în pericol. Cei care locuiesc în zonă sunt revoltaţi.

Vezi și

"Au murit trei aici, i-am văzut de la geam", spune un martor.

Pe acelaşi subiect

"Acolo nu trebuia să se facă acest complex până nu făcea pasarela. Să fie clar, asta era datoria lor. Păcat, e a doua victimă care...", spune un bătrân.

"Trebuia să se facă pasarelă! Eu aşa zic că e cel mai bine să nu se mai întâmple astfel de nenorociri că e păcat..", declară o localnică.

O altă soluție ar fi amplasarea unor garduri care să oprească accesul în zona periculoasă. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la medicina legală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Bătrânică de 82 de ani a murit, după ce a fost lovită de tren în timp ce traversa calea ferată, în Piteşti. Se întorcea de la magazin