Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Răsturnare de situație în procesul notarului din Târnăveni care și-a înjunghiat iubita și a lasat-o să moară lângă șina de tren

Lupta Claudiei, femeia care a fost înjunghiată şi lăsată să moară de fostul iubit, un cunoscut notar din Târnăveni, pare să nu se mai sfârşeaşcă. Deşi a scăpat ca prin urechile acului de o moarte cumplită, deciziile magistraţilor o pun acum într-o nouă situaţie periculoasă. Lăsat în arest la domiciliu din luna iunie de către judecători, agresorul a obţinut acum o nouă amânare în proces. Detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Sorin Tanţoş

la 10.08.2024 , 17:46

La mai bine de 7 luni de la atacul sângeros, Claudia îşi aminteşte, ca într-un film de groază, fiecare moment din ziua în care viaţa sa a luat o întorsătură dramatică. Teama şi revolta au împins-o însă să lupte pentru a-şi face dreptate. 

"Nu doar că a înjunghiat-o de 11 ori. Pur şi simplu a lăsat-o lipsită de ajutor medical trei ore", a declarat avocata victimei.

Ieri, femeia a fost silită să-l privească în ochi pe cel care a fost la un pas de a o ucide.

Vezi și

Claudia a primit şi o nouă lovitură din partea magistraţilor

Pe acelaşi subiect

"Cererea noastră de schimbare a încadrării juridice a fost respinsă, deşi a fost susţinută şi de către reprezentantul Parchetului. A rămas tot pe infracţiunea de tentativă de omor simplu", a spus avocata victimei.

O decizie şocantă, care însă a strârnit prima reacţie din partea agresorului, dar şi a avocatului său. 

"A spus la un moment dat 'yes' ând nu a fost acceptată încadrarea la tentativă de omor cu premeditare", a povestit Cristina Oltean, victima.

"Multe discuţii, multe multe cereri de schimbări de încadrări juridice cu argumente pro şi contra, dar consider că sunt argumente şi de o parte şi de alta", a declarat Vasile Costea, avocatul notarului de Târnăveni.

Claudia însă a fost cea mai afectată la primirea veştii

"Mi s-a făcut rău în sala de judecată. Îmi este teamă de decizia judecătorilor", a spus Cristina Oltean.

În luna iunie agresorul îi convingea pe judecători că nu a avut intenţia de a-şi ucide fosta parteneră de viaţă. Acela a fost şi momentul în care bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.  Verdictul se va afla într-un nou termen de judecată stabilit pentru data de 20 august. 

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în procesul notarului din Târnăveni care și-a înjunghiat iubita și a lasat-o să moară lângă șina de tren