Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bătrânică din Vaslui, arsă de vie în propria casă, după un incendiu puternic. Pompierii s-au deplasat cu greu din cauza zăpezii 

Tragedie într-un sat din Vaslui. O femeie de 93 de ani a ars de vie, după ce un incendiu violent i-a cuprins casa vineri dimineaţă. Din cauza zăpezii şi a drumului accidentat din zonă, pompierii au reuşit cu greu să pătrundă cu autospecialele aproape de locuinţa bătrânei.

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 10:12

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Bejenești, comuna Laza. Încă de la începutul misiunii, pompierii au primit informația potrivit căreia este foarte posibil ca în incendiu să fi fost surprinsă o persoană.

Bătrâna a fost găsită carbonizată în casă

„Din cauza terenului accidentat și a zăpezii viscolite în acea zonă, pompierii militari nu s-au putut apropia cu autospecialele la o distanță mai mică de circa 110 metri. Au fost formate două dispozitive de intervenție de peste 120 metri liniari fiecare, pompierii ajungând astfel la locul focarului. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, acoperișul și tavanul fiind prăbușite cu totul”, a transmis ISU Vaslui, potrivit Mediafax.

În interiorul locuinței, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 93 ani.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de mai bine de o oră și jumătate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bătrânică din Vaslui, arsă de vie în propria casă, după un incendiu puternic. Pompierii s-au deplasat cu greu din cauza zăpezii