Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătut bine de trecători după ce a jefuit o ambulanţă, un tânăr din Galaţi spune că i s-a înscenat jaful (Video)

Un echipaj al Secţiei nr. 1 Poliţie Locală Galaţi, în timp ce se afla în misiune de patrulare, a observat un grup de cetăţeni care imobilizau o persoană. Aceştia spuneau că gălăţeanul de 26 ani ar fi sustras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanţe, autospecială care staţiona în Piaţa Centrală.

de Redactia Observator

la 02.07.2018 , 17:36

Ce a zis un hoţ după ce a jefuit o ambulanţă Ambulanţă jefuită la Galaţi - Observator.tv

Un echipaj al Secţiei nr. 1 Poliţie Locală Galaţi, în timp ce se afla în misiune de patrulare, a observat un grup de cetăţeni care imobilizau o persoană.

Aceştia spuneau că gălăţeanul de 26 ani ar fi sustras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanţe, autospecială care staţiona în Piaţa Centrală.

"Eram asaltat de 3 persoane şi apoi dus în secţia 1 Poliţie. Când am fost asaltat de cele 3 persoane, e posibil ca una dintre ele, excluzându-l pe domnul şofer aici de faţă, să mi-l fi băgat în buzunar", a declarat tânărul, la Poliţie.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La controlul corporal sumar efectuat asupra susnumitului, poliţiştii locali au găsit asupra numitului C.V.L., telefonul pe care partea vătămata l-a recunoscut ca fiind al ei. În acest caz au fost întocmite actele procedurale, persoana în cauză împreună cu corpul delict au fost predate pe bază de proces-verbal lucrătorilor Secţiei 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Galaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătut bine de trecători după ce a jefuit o ambulanţă, un tânăr din Galaţi spune că i s-a înscenat jaful (Video)