Antena Meniu Search
x

Video Bătută cu parul până și-a dat ultima suflare, în curtea casei. Criminalul din Galați este de negăsit de 4 zile: zeci de polițiști îl caută prin păduri

Alertă în judeţul Galaţi unde un bărbat acuzat de crimă şi considerat extrem de periculos umblă liber, de patru zile. Individul şi-ar fi ucis iubita cu o cruzime greu de descris. Fugarul, care i-a şocat şi pe anchetatori cu violenţa omorului, s-ar fi ascuns iniţial în pădure, unde poliţiştii au descoperit un adăpost improvizat. 

de Adrian Obreja

la 01.11.2023, 13:43

Vezi și

Întreaga zonă din jurul localității Cerțești, județul Galați, este căutată și scotocită acum de către polițiști, vorbim de 40-50 de oameni ai legii care îl caută prin păduri pe autorul crimei din urmă cu câteva zile, vorbim despre o suprafață împădurită de aproximativ 300 de hectare, locuri foarte multe, greu accesibile cu un autoturism, motiv pentru care sunt făcute căutări efectiv la pas.

Polițiștii au găsit un adăpost improvizat în pădure

Au fost aduși și câini de urmă, ne spuneau surse apropiate anchetei. În acest moment încă nu a fost găsit suspectul, în schimb zilele trecute a fost găsit un adăpost improvizat care se presupune că ar fi fost folosit de către bărbatul de 52 de ani și mai multe mucuri de țigară. Sunt căutări și astăzi aici, este a patra zi în care autorul crimei de vineri este căutat, vorbim despre un bărbat din Galați care și-a ucis concubina care stătea în Brăila, o femeie de 46 de ani pe care a ucis-o în curtea casei.

Imediat după crimă, bărbatul a fugit, a trecut prin cimitir și a ieșit din sat și a intrat în aceste păduri unde și-a pierdut urma. Este un bărbat obișnuit cu locurile de aici, pentru că a lucrat foarte mulți ani ca cioban sau ca zilier la oamenii din zonă și cunoaște foarte bine aceste păduri și este obișnuit cu ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bătută cu parul până și-a dat ultima suflare, în curtea casei. Criminalul din Galați este de negăsit de 4 zile: zeci de polițiști îl caută prin păduri