Antena Meniu Search
x

Băut și fără permis, un bărbat din Dolj s-a urcat pe scuter cu fiul de 10 ani. Copilul, dus la spital cu un elicoper SMURD după ce tatăl s-a izbit de o mașină

Un bărbat de 39 de ani a pus viața fiului său de 10 ani în pericol, după ce s-a urcat beat și fără permis de conducere pe un scuter. Bărbatul nu s-a asigurat cum trebuie și s-a izbit violent de o mașină. Copilul, care se afla cu tatăl lui pe moped, a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD. 

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 19:03

Băut și fără permis, un bărbat din Dolj s-a urcat pe scuter cu fiul de 10 ani. Copilul, dus la spital cu un elicoper SMURD după ce tatăl s-a izbit de o mașină
Băut și fără permis, un bărbat din Dolj s-a urcat pe scuter cu fiul de 10 ani. Copilul, dus la spital cu un elicoper SMURD după ce tatăl s-a izbit de o mașină - Shutterstock (poză ilustrativă)

În cursul zilei de 01 aprilie a.c., ora 15.50, polițiștii Secției nr.12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Principală, din comuna Daneți.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au constatat faptul că, un bărbat de 39 de ani, din comuna Dobrotești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau înregistrat, la ieșirea dintr-o stație de distribuție carburanți, din comuna Daneți, spre strada Principală, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din comuna Daneți.

Și-a pus copilul în pericol, condus de aburii alcoolului

În urma evenimentului rutier, fiul bărbatului, un minor în vârstă de 10 ani, pasager pe moped, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat cu un elicopter SMURD la o unitate medicală.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Băut și fără permis, un bărbat din Dolj s-a urcat pe scuter cu fiul de 10 ani. Copilul, dus la spital cu un elicoper SMURD după ce tatăl s-a izbit de o mașină